09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Expo Brigitte Debergh

wanneer: 29/11/2018 - 11/1/2019

Schoorvoetend startte Brigitte enkele jaren geleden als nieuwkomer bij Latems Creatief. Daar vond ze de geschikte hobby om haar creativiteit te botvieren. Schilderen is voor haar tevens de ideale ontspanning én therapie voor de chronische spieraandoening die haar leven grondig heeft veranderd. Aanvankelijk leerde ze bij haar mentor Marcel de basistechnieken van tekenen en creëerde ze haar eerste werkjes in pastel en aquarel. Maar haar echte passie ligt in het schilderen op doek.

“Natuurtalenten” is de heel toepasselijke naam van haar website, want haar inspiratie doet ze vooral op in de natuur. In de tuin, tijdens wandelingen of op vakantie: met het fototoestel in aanslag legt ze impressies vast van landschappen, bomen, bloemen, zee, zon en strand, … die later als basis dienen voor haar schilderijen. Kleur en licht spelen een hoofdrol in haar werken.

De afgelopen jaren heeft Brigitte zich steeds verder bekwaamd in diverse technieken: olieverf en acryl op doek, stone art, action painting, pop art, assemblagetechniek, … De rode draad in haar schilderijen blijven landschappen en het impressionisme.

Je kan de werken van Brigitte nog tot 11 januari 2019 bezichtigen in straat 30 van campus Sint-Lucas.

Meer info op www.natuurtalenten.be 

Naar het activiteitenoverzicht