09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Mijn Lijf, Lief en Leed

wanneer: 12/9/2017

Met de diagnose wordt je lichaam niet alleen bedreigd maar vormt het ook een bedreiging. Plots is het geen veilige plek meer. Je dient je lichaam letterlijk en figuurlijk in handen van deskundigen te leggen en te ‘ondergaan’. Het ondergaat zichtbare en voelbare veranderingen, soms tijdelijk, soms van blijvende aard. Uitgerekend dit lichaam is een belangrijk instrument in de relatie met onze omgeving, met belangrijke anderen.

Na lange periode van ondergaan waarbij het lichaam, soms noodgedwongen, het zwijgen werd opgelegd, leggen we ons oor te luister bij een lichaam dat een aantal antwoorden tot zelfzorg in zich draagt.

Hoe krijg ik terug een band met een lichaam dat veranderd is, soms onvoorspelbaar is en grenzen aangeeft? Hoe bouw ik terug (zelf) vertrouwen op? Hoe kan ik mijn lichaam hierbij helpen? En hoe kan mijn lichaam mij hierbij helpen?

We nodigen u uit om met elkaar – na het informatieve luik - op informele manier ervaringen uit te wisselen en inzichten te delen. Bij deze babbel bieden wij u graag een hapje en een drankje aan.

Infostanden van:
Kom op tegen Kanker
Stichting tegen kanker
Infectierisico tijdens de behandeling
Poortkatheter

 

Praktisch

De infosessie is gratis en vindt plaats in AZ Sint-Lucas, Baudelozalen (straat 31).

 

Inschrijven

Naar het activiteitenoverzicht