09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Nieuws

Gezocht: verpleegkundigen

Geschreven op 06 november 2019

We hebben verschillende vacatures voor verpleegkundigen op de afdelingen inwendige, geriatrie, heelkunde ... 

Lees meer

AZ Sint-Lucas zet in op samenwerking met patiëntenverenigingen

Geschreven op 11 oktober 2019

Overtuigd van het belang van lotgenotencontact en het betrekken van de patiënt bij zijn zorg wil AZ Sint-Lucas intensiever gaan samenwerken met patiëntenverenigingen. Om dit engagement concreet te maken werd op 9 oktober een intentieverklaring ondertekend met Trefpunt Zelfhulp en Plazzo (Platform Zelfzorg Oost-Vlaanderen).

Lees meer

Smartpay aan bancontact toestellen

Geschreven op 26 september 2019

Je kan nu ook met je smartphone betalen aan onze Bancontact toestellen. Gewoon de QR-code scannen met een betaalapp op je telefoon, je code ingeven en je hebt betaald.

Lees meer

WoninGent sloopt gebouw aan Groenebriel

Geschreven op 31 juli 2019

Tussen 5 augustus en eind september sloopt WoninGent een van haar appartementsgebouwen aan de Groenebriel. Doorgaand verkeer blijft mogelijk, maar er zullen heel wat minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Lees meer

Nieuw medisch centrum in Lochristi op komst

Geschreven op 23 juli 2019

Omdat we merken dat veel van onze patiënten uit Lochristi en omgeving komen, bouwen we er een nieuw medisch centrum. ​Zo hoeven de patiënten niet naar Gent te komen om onze artsen te raadplegen. 

Lees meer

Gentse Feesten: omleiding bus 8

Geschreven op 16 juli 2019

We blijven bereikbaar tijdens de Gentse Feesten, maar bus 8 volgt wel een omleiding tussen de Ham en Gent Zuid, omdat de lijn normaal dwars door de feestzone loopt.

Lees meer

Uniek in België: koffertje aan bed in nieuw dagziekenhuis

Geschreven op 12 juli 2019

Patiënten die naar een dagziekenhuis gaan voor een kleine ingreep hebben graag ten allen tijde hun spullen bij zich: gsm, bril, lenzen, kunstgebit, tablet … Sinds kort is dit mogelijk dankzij een nieuwe uitvinding van AZ Sint-Lucas: een “reiskoffer” die vasthangt aan het bed en overal met je meegaat.

Lees meer

AZ Sint-Lucas nu ook op Instagram

Geschreven op 11 juni 2019

Je vindt ons ziekenhuis vanaf nu ook op Instagram. We brengen er onze mooiste foto’s en een exclusieve blik achter de schermen. Volg ons! https://www.instagram.com/azsintlucasgent/

Lees meer