09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Nieuws

Niet-dringende zorg uitgesteld, afspraken gaan wel door

Geschreven op 23 oktober 2020

Op vraag van de overheid worden niet-dringende ingrepen uitgesteld. Je hoeft hiervoor zelf geen contact te nemen. Als je ingreep niet kan doorgaan, word je door een medewerker van het ziekenhuis opgebeld. Heb je een afspraak bij een arts? Dit kan zeker nog op een veilige manier doorgaan maar we vragen om alleen te komen, tenzij een begeleider noodzakelijk is. Als je dringende zorg nodig hebt, wacht dan niet af maar kom naar het ziekenhuis.

Lees meer

Vanaf 21/10 geen begeleiding toegestaan op spoed

Geschreven op 21 oktober 2020

Kom je naar de spoedgevallendienst? Hou er dan rekening mee dat vanaf 21 oktober een begeleider niet meer toegestaan is, tenzij dit strikt noodzakelijk is (bij kinderen of hulpbehoevende patiënten). 

Lees meer

Bistro gesloten

Geschreven op 19 oktober 2020

Door de maatregelen tegen corona is onze bistro gesloten. De broodjeszaak blijft wel open, tussen 10 en 18 uur. 

Lees meer

Medisch centrum Lochristi geopend

Geschreven op 16 oktober 2020

Woont u in in de omgeving van Lochristi? Dan kunt u sinds 12 oktober voor heel wat specialismen terecht in ons nieuw medisch centrum in Lochristi.

Lees meer

Nieuw medisch centrum in Lochristi

Geschreven op 10 september 2020

Goed nieuws! De werken aan ons gloednieuw medisch centrum in Lochristi zitten in een eindfase en op 12 oktober gaan de deuren officieel open. Vanaf nu kun je alvast een afspraak inplannen via het nummer 09/224.62.62. 

Lees meer

AZ Sint-Lucas neemt afscheid van de Volkskliniek

Geschreven op 03 september 2020

Na 16 jaar trekt AZ Sint-Lucas de deur van campus Volkskliniek achter zich dicht. Heel wat jaren van bouwen en verbouwen hebben ervoor gezorgd dat alle activiteiten voortaan gebundeld worden op campus Sint-Lucas.

Lees meer

Afscheid van de Volkskliniek: de volkskronieken

Geschreven op 07 augustus 2020

AZ Sint-Lucas presenteert: de Volkskronieken. Eind augustus 2020 trekken we definitief weg uit campus Volkskliniek. In deze videoreeks laten we medewerkers aan het woord die er lang gewerkt hebben. 

Lees meer

Mondmasker verplicht op volledig terrein AZ Sint-Lucas

Geschreven op 31 juli 2020

Sinds donderdag 30 juli is het verplicht om overal op ons terrein een mondmasker te dragen. Denk eraan om meteen als je uit de auto stapt je mondmasker aan te doen of wanneer je te voet of met de fiets ons terrein betreedt.

Lees meer