09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Maak kans op een uniek privéconcert met Clouseau, Bart Peeters & Guy Swinnen

Geschreven op 07 november 2019

Op dinsdag 12 november om 14u stellen we onze nieuwe gitaar voor: Domino! Nierspecialist dr. Simon van Hooland werkte weer samen met houtbewerker Tony De Rese om een prachtige elektrische gitaar te bouwen voor Music For Life van Studio Brussel. Psychiater dr. Koen Willems stak de handen uit de mouwen om ook van de kist een kunstwerk te maken. Domino – naar het bekende nummer van Clouseau – werd als eerste bespeeld door Kris Wauters. Hij was erg opgetogen over de mooie sound en het design van de gitaar.

Dit jaar wordt echter niet alleen de gitaar verloot maar ook 50 tickets voor een exclusief privéconcert van Clouseau, Bart Peeters en Guy Swinnen op 18 december op een geheime locatie. Deelnemen kan door lotjes van 5€ te kopen.
In de aanloop naar de Warmste week zullen tal van bekende artiesten Domino bespelen en signeren in de inkomhal van AZ Sint-Lucas. De line-up van de gratis Domino sessions is als volgt (telkens van 14u00 tot 14u30):

    • 12 november -  Jan Leyers
    • 19 november  - Stan Van Samang
    • 26 november - Patrick Riguelle & Chris Peeters
    • 5 december - Tom Dice
    • 10 december - Sioen

Alle opbrengsten van de lotjes gaan naar twee goede doelen: Make-A-Wish en Te Gek!?. Lotjes zijn te koop op www.dominogitaar.be en vanaf 12 november via het onthaal van AZ Sint-Lucas. De 25 winnaars van een duoticket worden bekendgemaakt en gecontacteerd op 11 december.

Meer info, foto’s en filmpjes vind je op www.dominogitaar.be

Naar het nieuwsoverzicht