09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Cohezio

Medisch onderzoek voor medewerkers

Voor het medisch toezicht voor medewerkers werken wij samen met een externe arbeidsgeneeskundige dienst Cohezio. Alle afspraken rond medische onderzoeken (wie moet wanneer gaan, wat houdt het medisch toezicht in,...) vind je in de infobundel “medisch toezicht voor medewerkers” op eNora.

Een afspraak maken bij Cohezio voor periodiek medisch onderzoek

Afhankelijk van je functie binnen het ziekenhuis moet je jaarlijks, tweejaarlijks of helemaal niet op medisch onderzoek komen. Je krijgt hiervoor tijdig een uitnodiging per e-mail opgestuurd. In deze uitnodigingsmail vind je een link naar de beschikbare data en uren. Selecteer een dag en een uur om de afspraak vast te leggen. Indien je gsm-nummer gekend is in eBloxHR zal je 2 dagen voor de afspraak nog een herinnering-sms ontvangen.

Contact Cohezio

Je kan de arbeidsgeneesheer contacteren voor vragen of voor het inplannen van een niet-periodiek medisch onderzoek. Deze onderzoeken kunnen zijn:

   • Onderzoek i.k.v. moederschapsbescherming en/of borstvoedingsverlof;
   • Onderzoek i.k.v. werkhervatting;
   • Re-integratie onderzoek i.k.v. procedure medische overmacht;
   • Onderzoek i.k.v. infectiepreventie;
   • Spontaan onderzoek/consultatie.

Je kan een afspraak maken bij de arbeidsgeneesheer via het interne nummer 5853 of extern naar 09/224 11 14 (van 8u tot 12u en van 13u tot 16u). Als je belt vanuit het ziekenhuis naar een nummer met een keuzemenu druk je # en dan jouw keuze (bvb 1) - voor een dect gevolgd door groene telefoon.

Het secretariaat van Cohezio is ook via mail bereikbaar op oostvlaanderen@spmt-arista.be.