09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Thuisnet

Inloggen op het thuisnet 

Welkom op de instructiepagina van het thuisnet. Deze pagina bevat de instructiekaarten en instructievideo’s betreffende het inloggen in thuisnet en (indien nodig) het installeren van vereiste software. De voornaamste informatie staat hieronder opgesomd:

1. Vereiste software:

Afhankelijk van het platform waarmee u op thuisnet wilt inloggen moet u wel of niet een programma installeren. 

Via computer: Het thuisnet kan (maar moet niet) met de software Citrix Receiver gebruikt worden. De installatie van Citrix Receiver biedt enkele voordelen in het gebruik van thuisnet zoals de mogelijkheid om gegevens te knippen, kopiëren & plakken en printen naar de thuisprinter. Deze software is niet verplicht! Je kunt via de computer op het thuisnet surfen zonder iets te installeren. Voor meer info over de installatie van Citrix Receiver verwijzen we door naar de onderstaande instructiekaart en instructievideo “Installatie-instructies”.
Via smartphone of tablet:

Mobiele toestellen vereisen de installatie van de app “Citrix Workspace”. Download deze app via Google Play (Android) of de App Store (iOS). Nadat deze gedownload en geïnstalleerd is, open je de app en selecteer je voor alle stappen “Toestaan”. Klik tenslotte op “OK” en sluit het programma af. Je hoeft verder niets meer met deze app te doen.

2. Inloggen:

Surf naar https://thuisnet.azstlucas.be en log in met je gebruikersnaam (= zelfde als voor intikken) en wachtwoord (=lang wachtwoord uit je vertrouwelijkheidsverklaring).

Vervolgens krijg je een token code per SMS toegestuurd. Om die reden dient je gsm-nummer geregistreerd te staan in eBlox HR. Je kunt dit altijd controleren en inbrengen in eBloxHR onder Persoonlijke gegevens – Extra – GSM-nummer.

Voor meer uitleg over het inloggen en gebruik van het netwerk verwijzen we door naar de instructiekaart “Extern gebruik van applicaties” en de instructievideo “Inloggen en gebruik”.

AANDACHT! Je kunt NIET met een computer van het ziekenhuis naar het thuisnet surfen!

 

Link naar thuisnet: https://thuisnet.azstlucas.be

 

Instructiekaarten

Installatie eerste gebruik Installatie-instructies voor extern inloggen (Windows)
  Installatie-instructies voor extern inloggen (Mac)
Gebruik Extern gebruik van Citrix-applicaties

 

Instructievideo's

Installatie-instructies:

Inloginstructies en gebruik: