09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Stagemogelijkheden

In AZ Sint-Lucas zijn er heel wat stagemogelijkheden op diverse diensten en voor mensen met een uiteenlopende achtergrond.

Snuffelstage

Zit je in het zesde middelbaar of wil je een carrièreswitch maken en wil je graag eens kennismaken met de zorgsector? Dan is een snuffelstage misschien wel iets voor jou! Tijdens een snuffelstage kun je een hele dag meelopen met een verpleegkundige op een dienst naar keuze. Voel je het kriebelen? Vraag dan snel een stageplaats aan en kom snuffelen.

Stage voor studenten verpleegkunde

Volg je een opleiding als verpleegkundige, zorgkundige, logistiek assistent, medisch secretaresse … ? Dan ben je misschien op zoek naar een stageplaats om je stage-uren in het kader van je opleiding te volbrengen. Met heel wat scholen in het Gentse hebben wij een samenwerkingsovereenkomst voor een aantal stageplaatsen op vaste diensten. Vraag eerst eens na bij je school of zij een overeenkomst hebben met AZ Sint-Lucas. Is dat niet het geval dan kun je individueel een stageplaats aanvragen.

Stagemogelijkheden voor 4de jaar bachelorstudenten

In deze bijlage lees je het aanbod van stagemogelijkheden voor een verdiepende en verbredende stage. Inzetten op samenwerken, autonomie, opnemen van coachende rol, inzicht verwerven op diverse functies,... items die door de studenten als erg positief ervaren worden.

Meemaakstage

Loop je al stage in AZ Sint-Lucas? Dan wil je misschien wel eens ervaren hoe het er aan toe gaat op een andere dienst, wil je graag leren bloedprikken in het labo, zien hoe een operatie verloopt in het operatiekwartier, de dienst medische beeldvorming eens ontdekken … Dat kan allemaal tijdens een meemaakstage! Je laat de begeleidingsverpleegkundige weten wat jij graag wil doen en hij doet de rest.