09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Student in AZ Sint-Lucas

Welkom in AZ St.-Lucas

We zijn blij jou als student te mogen ontvangen in ons ziekenhuis!

Snuister deze studenten gerust grondig door, je kan er heel wat info rond je stage terug vinden!

Studentenactie NVKVV

Langs deze weg brengen we jou graag op de hoogte van de studentenactie van het NVKVV.

Dit voorjaar kan je als student genieten van een voordeeltarief om een jaar lang lid te zijn van NVKVV en zo interessante info te ontvangen via oa. hun maandblad Nursing.

Interesse? Ga dan gauw hier even kijken

Nursing studentenactie2018 (pdf)

Afspraken badge

Iedere student krijgt steeds een badge die de nodige toegangen geeft om de stage vlot te laten verlopen. Je kunt je badge op de eerste stagedag ophalen tussen 07u30 en 8u00 aan de badgestand aan het onthaal campus Sint Lucas. Kom zeker op tijd, want je hebt je badge nodig om naar de kleedkamers te gaan. Op het einde van je stage lever je de badge terug in via de brievenbussen die je aan de kleedkamers kunt terugvinden. De dag na de stage is de badge inactief en verliest het alle toegangen.

Studentenkleedkamers campus Sint-Lucas

De studentenkleedkamers bevinden zich in K60, dit is de kelder onder het onthaal. Achter het winkeltje kun je met je badge de deur naar de kelder openen. Beneden ga ja naar rechts. De kleedkamer voor de heren studenten vind je op je rechterkant, in het eerste deel van de kelderverdieping. De dames lopen verder tot het einde van de gang en dan naar links. 

Neem in de kleedkamer een vrijstaand kastje, doe het veilig op slot en maak het na de stage leeg. 

Omkleden op de afdeling of reeds van thuis is op geen enkel ogenblik toegestaan! 

In elke kleedkamer is een box voor vertrouwelijk papier en een brievenbus om de badgen in te deponeren op de laatste dag van je stage.

Langs komen bij de begeleidingsverpleegkundigen en begeleider facilitaire diensten?

Je kunt ons terugvinden op Campus Molenaarsstaat en we heten jou ook daar natuurlijk van harte welkom! Wil je ons komen opzoeken? Volg dan de bewegwijzering op het ziekenhuisterrein naar Campus Molenaarstraat. Hiervoor zal je even buiten de ziekenhuisgebouwen moeten en de straat oversteken! Vraag aan het onthaal van Campus Molenaarsstraat waar je ons kunt vinden.

 

Lekker eten in AZ Sint-Lucas

Graag heten we je welkom in ons comfortabel en lekker personeelsrestaurant in straat 46. Op vertoon van je badge of je studentenkaart kun je genieten van de personeelstarieven. Onze medewerkers betalen via hun personeelsbadge, als student betaal je steeds met de bankkaart.

Er is elke dag een ruime keuze tussen warme en koude gerechten. Vis, vlees of vegetarisch? Er is voor elk wat wils! Je bent niet verplicht om iets aan te kopen, het is ook mogelijk om je eigen boterhammetjes of maaltijd mee te brengen en daar te gebruiken.

Het personeelsrestaurant is elke dag open van 11.00 uur tot 14.30 uur

Heb je meer zin in een belegd broodje? Dan kun je terecht in broodjeszaak DeliZone in straat 45, naast de optiek. Hier kun je geen gebruik maken van ons personeelstarief. Je broodje kun je meenemen naar de dienst of naar het personeelsrestaurant maar het is niet toegestaan dit in de wachtruimte (beige-oranje zeteltjes) in de gang te gebruiken!

De broodjeszaak DeliZone is elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur

SMAKELIJK!

 

Contactgegevens

Moet je contact opnemen met je stageplaats om een week voordien je stage te bevestigen? Ben je ziek of te laat? Dan kun je in onderstaande lijst alle nodige contactgegevens van je stageplaats terugvinden.

De kleedkamer voor dames in campus Volkskliniek is omwille van de veiligheid enkel toegankelijk met een code. Vraag naar de code aan het onthaal  of op een verpleegafdeling van de campus Volkskliniek!

Let op: een stageaanvraag doe je nooit rechtstreeks met de afdeling! Hiervoor contacteer je steeds de begeleidingsverpleegkundigen via 09/224 52 99 of begeleidingsverpleegkundige@azstlucas.be

Contactgegevens stageplaats (PDF)