09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Student in AZ Sint-Lucas

Belangrijk bericht voor alle studenten!!!

Badgen NIEUWE AFSPRAKEN VANAF 13 FEBRUARI 2017!!!

Iedere student krijgt steeds een badge die de nodige toegangen geeft om de stage vlot te laten verlopen. Je kan je badge ophalen tussen  7u30 en 8u15 aan de badgestand aan het onthaal campus Sint Lucas . Kom zeker tijdig naar het ziekenhuis je eerste stagedag, want je hebt je badge nodig om naar de kleedkamers te gaan. Op het einde van je stage lever je de badge terug in via de brievenbussen die je aan de kleedkamers kan terugvinden. De dag na de stage is de badge inactief en verliest het alle toegangen.

Studentenkleedkamers campus St Lucas op nieuwe locatie!!!

Je kan vanaf heden de studentenkleedkamers terugvinden in k60, dit is de kelder onder het onthaal.

Achter het winkeltje, kan je met je badge de deur naar de kelder openen. Ga naar beneden en dan naar Rechts. De kleedkamer voor de heren studenten vind je op je rechterkant, in het eerste deel van de kelderverdieping. De dames lopen verder tot het einde van de gang en dan naar links.

Neem in de nieuwe kleedkamer een vrijstaand kastje, laat het via een slot veilig achter en maakt het na een stage vrij.

Omkleden op de afdeling of reeds van thuis, is op geen enkel ogenblik toegestaan! 

In elke kleedkamer is een box voor vertrouwelijk papier aanwezig en een brievenbus om de badgen in te deponeren, de laatste dag van je stage.

 

Begeleidingsverpleegkundigen en begeleider facilitaire diensten verhuizen!!!

Vanaf 13 februari kan je ons niet meer terugvinden in ons oude bureau. We verhuizen naar een ander gebouw in de molenaarsstraat en heten jou ook daar natuurlijk van harte welkom! Wil je ons komen opzoeken? Volg dan de bewegwijzering  op het ziekenhuisterrein naar Campus Molenaarstraat. Hiervoor zal je even buiten de ziekenhuisgebouwen moeten en de straat oversteken! Vraag aan het onthaal van Campus Molennaarsstraat waar je ons kan vinden.

Lekker eten in AZ St.-Lucas

Graag heten we je welkom in ons comfortabel en lekker personeelsrestaurant in straat 46.

Op vertoon van je badge of je studentenkaart, kan je gebruik maken van de personeelstarieven. Onze medewerkers betalen via hun personeelsbadge, maar als student betaal je steeds met de bankkaart.

Er is elke dag een ruime keuze tussen warme en koude gerechten. Vis,vlees of vegetarisch? Er is voor elk wat wils! Net zoals in ons oude restaurant ben je niet verplicht om daar iets aan te kopen, maar kan je ook je eigen boterhammetjes of maaltijd meebrengen en daar gebruiken!

 Het personeelsrestaurant is elke dag open van 11.00 uur tot 14.30 uur

 Heb je meer zin in een lekker broodje? Dan kan je terecht in de broodjeszaak DeliZone in straat 45, naast de optiek. Hier kan je geen gebruik maken van ons personeelstarief. Je broodje kan je meenemen op dienst of naar het personeelsrestaurant,... maar het is niet toegestaan dit op de wachtplaastjes (beige-oranje zeteltjes) in de gang te gebruiken!

De broodjeszaak DeliZone is elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur

 SMAKELIJK!

Contactgegevens

Moet je contact opnemen met je stageplaats om een week voordien je stage te bevestigen?

Ben je ziek of te laat? Dan kan je in onderstaande lijst alle nodige contactgegevens van je stageplaats terugvinden.

De kleedkamer voor dames in de campus Volkskliniek is omwille van veiligheid enkel toegankelijk met een code. Vraag naar de code aan het onthaal  of op een verpleegafdeling van de campus Volkskliniek!

Let op: een stageaanvraag doe je nooit rechtstreeks met de afdeling! Hiervoor contacteer je steeds de begeleidingsverpleegkundigen via 09/224 52 99 of begeleidingsverpleegkundige@azstlucas.be

Contactgegevens stageplaats (PDF)

 

Open studentenklimaat

Student in AZ Sint Lucas Gent

ik wil even vermelden dat mijn afdeling (straat107, 108, 193 en 27) een toffe stageplaats is. Het is een wijs team met een positieve instelling ten opzichte van studenten en men biedt je ook veel mogelijk leerkansen aan! Tof om te zien dat dit echt kan in de verpleegkunde.

Ik kan deze stageplek alleen maar aanraden aan medestudenten.... .

AZ Sint-Lucas heeft een open studentenklimaat. Collegialiteit, openheid en vriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel en dit geldt evenzeer voor studenten. Wie als student bij ons stage loopt wordt warm onthaald en mag rekenen op deskundige collega’s die hem / haar bijstaan met raad en daad waar nodig. Bekijk de stagemogelijkheden en kom het zelf ervaren!