09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Je studeert iets anders?

Wie?

AZ Sint-Lucas doet in eerste instantie beroep op de kinderen van medewerkers. Kinderen van medewerkers die zin hebben om hun handen uit de mouwen te steken kunnen gedurende de zomermaanden juli, augustus en september in het ziekenhuis terecht voor een leerrijke vakantiejob.

Voor het facilitair departement is de minimumleeftijd 17 jaar, voor de andere departementen 18 jaar.

Ook studenten van wie de ouders niet in het AZ Sint-Lucas werken, komen in aanmerking voor een studentenjob wanneer een specifiek diploma zoals ziekenhuisapotheker, AUTOCAD-tekenaar, informaticus, maatschappelijk assistent.. . gevraagd is.

 

Wanneer?

Gedurende de zomermaanden juli, augustus en september. Onze studenten werken telkens één volledige maand: van de 1e tot de 31e, van half juli tot half augustus of van half augustus tot half september.

 

Welke jobs?

AZ Sint-Lucas is een groot ziekenhuis met veel mogelijkheden op zeer diverse diensten: schoonmaak, voedingsdienst, infrastructuur, administratie, apotheek enz. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare studentenjobs voor de zomer van 2019.

 

Procedure

Registreren voor een vakantiejob kan van 18/2/19 tot en met 10/3/19. Dat doe je aan de hand van het inlichtingenformulier

In de loop van maart word je op de hoogte gebracht als je door loting werd geselecteerd.