09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Fijne werkomgeving

“Ik jeun mij echt in mijn job. Er wordt hier ook veel gelachen en op 1 april gebeurt het al eens dat er iemand wordt verrast!”
(Wim – verantwoordelijke Bistro en personeelsrestaurant)

Collegialiteit

Een schouderklopje, een pluim, samenwerken, elkaar steunen, kunnen rekenen op elkaar, afspraken nakomen, opkomen voor elkaar, teamgeest, … dat vinden AZ Sint-Lucas-medewerkers belangrijk.

 

Stabiele werkgever

Door de vergrijzing van de maatschappij wordt de vraag naar zorg alsmaar groter, waardoor er steeds vraag is naar medewerkers in de zorgsector. Bovendien zijn we een groot ziekenhuis met heel wat job- en doorgroeimogelijkheden, waardoor elke medewerker een gevarieerde en boeiende carrière kan uitbouwen binnen het ziekenhuis.

 

Openheid en vriendelijkheid

Een glimlach, warmte uitstralen, kleine dingen doen voor elkaar, goeiedag zeggen, respect voor elkaar, open staan voor verandering, interesse tonen… dat zorgt voor een leuke sfeer in het ziekenhuis.

 

Moderne infrastructuur en hightech apparatuur

De apparatuur en infrastructuur waar je dagdagelijks gebruik van maakt, moeten je kunnen ondersteunen in je job en er voor zorgen dat jouw talent maximaal benut kan worden. Daarom kiezen wij zoveel mogelijk voor de nieuwste apparatuur. In het kader van het masterplan wordt ook het ziekenhuisgebouw volledig in een nieuw kleedje gestoken.