09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Werken en studeren combineren

Heb je een diploma maar wil je je graag herscholen? Dan kun je de overstap maken naar bachelor in de verpleegkunde via de SWITCH-opleiding. De overstap naar gegradueerde in de verpleegkunde maak je via de ALOV-opleiding. In beide opleidingen kan je werken en studeren combineren. Via de jobsite kan je de openstaande vacatures bekijken. De mogelijkheid om dit te combineren worden dan bekeken.

Ben je aan het werk in de gezondheidszorg als schoonmaakster, administratief medewerker, logistiek assistent… en wil je graag verpleegkunde gaan studeren? Dan kun jij misschien in aanmerking komen voor project 600 of project 360. Via het opleidingsproject 600 krijgen werknemers uit de gezondheidssector de kans om verpleegkunde te studeren (bachelor of gegradueerde) in maximum 3 schooljaren met behoud van wedde. Via het project “opstap naar verpleegkunde” (of project 360) krijgen werknemers uit privéziekenhuizen die nog niet in het bezit zijn van een hoger diploma, de kans om verpleegkunde te studeren en een financiële tussenkomst te krijgen.  In AZ Sint-Lucas bekijken we individueel welke faciliteiten we je kunnen bieden om je op weg te helpen.

 

Je bent gegradueerde in de verpleegkunde en je wil graag de overstap maken naar bachelor in de verpleegkunde? Dan kun je de brugopleiding volgen. In samenspraak zoeken wij welke faciliteiten we je kunnen bieden om je opleidingsparcours zo vlot mogelijk te doorlopen en je krijgt de mogelijkheid om educatief verlof op te nemen.

 

Je hebt een bachelor diploma in de verpleegkunde maar ambieert een master opleiding? Dan zoeken we in samenspraak welke faciliteiten we je kunnen bieden en krijg je de mogelijkheid om educatief verlof op te nemen.

 

Ga je voor een voortgezette opleiding zoals de bijzondere beroepstitel, een kaderopleiding of specialisatie? Dan zoeken we in samenspraak welke faciliteiten we je kunnen bieden op maat van de opleiding en je functie, rekening houdend met de kostprijs en opleidingstijd.

 

Wil je verpleegkunde studeren? Op de website wordverpleegkundige.be worden om verpleegkunde te studeren voor jou netjes op een rijtje gezet.