09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Contact endocrinologie

Raadpleging

Raadplegingen zijn enkel mogelijk na afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat op werkdagen van 8u tot 17u op het nummer 09 224 63 57 of via email op secretariaat.endocrinologie@azstlucas.be.

Patiënten die in de diabetesconventie zitten, mogen voor alle vragen ook rechtstreeks naar onze diabetesverpleegkundigen bellen op werkdagen van 8u tot17u op het nummer 09 224 63 09 of mailen naar diabetes@azstlucas.be.

Voor patiënten die in de diabetesconventie zitten, zijn onze diëtisten te bereiken op werkdagen van 8u tot 17u op het nummer 09 224 62 11 of via mail naar diabetes.dietisten@azstlucas.be.

 

Waar aanmelden?

Campus Gent: bij ieder bezoek aan een arts moet u zich vooraf inschrijven aan de balies in straat 60. Daarna kunt u zich aanmelden aan het secretariaat endocrinologie op straat 55 en plaatsnemen in de wachtzaal. Voor een afspraak bij de diabetesverpleegkundige, diëtiste en psychologe hoeft u zich (voorlopig) niet in te schrijven.
Hier leest u hoe het ziekenhuis bereikbaar is met de wagen. Als u frequent in het ziekenhuis moet zijn, kunt u een meerbeurtenkaart aanvragen via onze secretaresse.

Campus Zelzate: bij ieder bezoek moet u zich eerst aanmelden aan de balie op de eerste verdieping. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtzaal.

 

Wat meebrengen naar de raadpleging?

    • elektronische identiteitskaart
    • recente medicatielijst (of verpakkingsdoosjes van de medicatie die u inneemt)
    • indien van toepassing: verwijsbrief van de huisarts, glycemiedagboekje en glucosemeter