09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Voor de familie

Bezoek

  • Bezoek is enkel toegelaten van 14.00 u tot 20.00 u. Gelieve hier rekening mee te houden. De patiënten bevinden zich op hun kamer, in de dagzaal of in het therapielokaal.
  • In het therapielokaal is er geen mogelijkheid om als bezoek de therapie bij te wonen. U wacht op de kamer of in de gang.
  • Wilt u samen met de patiënt de afdeling verlaten om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de cafetaria, meldt dit dan steeds aan een verpleegkundige.
  • Aan de ingang van de cafetaria staat een automaat met drank en snoep.De cafetaria is open tot 18.00 u.
  • U kunt niet overnachten op onze afdeling, tenzij bij hoogdringendheid.

 

Roken

Roken is verboden in het ziekenhuis. U kunt de patiënt naar buiten begeleiden om te roken. Dit kan in het rookpaviljoen op het witte plein aan de ingang van het ziekenhuis. Meld dit ook steeds aan een verpleegkundige.

Wat als het niet loopt zoals verwacht?

Indien de toestand van de patiënt niet positief evolueert en een terugkeer naar huis niet meer mogelijk is, is men soms genoodzaakt om naar een andere oplossing te zoeken. Als een opname in een woonzorgcentrum noodzakelijk is, zult u hiervoor door de sociale dienst gecontacteerd worden. We geven de raad om voor uw familielid vroeg genoeg op zoek te gaan naar een geschikte opvangplaats,
met eventueel een voorlopige inschrijving, zodat de opnamekans zo groot mogelijk is.