09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Voor de patiënt

Wat brengt u mee?

  • Gesloten schoeisel.
  • Comfortabele dag- en nachtkledij.
  • Verzorgingsmateriaal: scheerapparaat, tandenborstel, tandpasta, zeep, bodylotion, deodorant…
  • Washandjes en handdoeken.
  • Bril, hoorapparaat, tandprothese.

 

Behandeling

Het tijdstip en het aantal van uw behandelingen wordt individueel bepaald door de verpleegkundige, kinesitherapeut,ergotherapeut of logopedist. Het kan dus gebeuren dat uw verzorging of behandeling
samenvalt met een bezoek van familie of vrienden. Wij vragen uw bezoek dan ook vriendelijk om ondertussen even plaats te nemen in de gang of in de dagzaal. Kinesitherapie, ergotherapie en logopedie vinden enkel plaats op weekdagen, niet in het weekend en niet op feestdagen.

Middagmaal

Indien mogelijk eet u ’s middags samen met de andere patiënten in de dagzaal.

Roken

Roken is niet toegelaten in het ziekenhuis.

Tussentijds naar huis

Na een zekere tijd is het mogelijk om een dag naar huis te gaan. Dat kan alleen als uw toestand dit toelaat. De arts moet hiervoor de toelating geven. In dat geval moet u het formulier “Verlaten ziekenhuis” ondertekenen. Dit formulier vraagt u aan een verpleegkundige. Thuis overnachten kan niet.

Ontslag uit het ziekenhuis

Wij vragen om bij uw ontslag het ziekenhuis in de voormiddag te verlaten zodat wij in de namiddag reeds een nieuwe patiënt de mogelijkheid kunnen bieden om bij ons te worden opgenomen. Indien u graag nog op de afdeling van een middagmaal geniet, vragen wij u om na de verzorging de resterende tijd door te brengen in de dagzaal.