E-mail AZ Sint-Lucas is geen phishing

25 mei 2021

De laatste dagen werd door AZ Sint-Lucas een mail gestuurd naar onze patiënten om hun e-mailadres te controleren en al dan niet toestemming te geven om dit e-mailadres te gebruiken in de toekomst.

De e-mail die u heeft ontvangen bevat deze boodschap:

"Het AZ Sint-Lucas hecht veel belang aan een correcte verwerking van uw persoonsgegevens. Bij uw laatste contact met ons ziekenhuis registreerden wij dit e-mailadres: xxx

Hieronder kunt u bepalen of wij u in de toekomst via digitale weg mogen contacteren voor diverse doeleinden (b.v. informatie met betrekking tot afspraken, informatie en bevragingen in het kader van uw zorg in het ziekenhuis, financiële en administratieve informatie, algemene informatie enz., …).

Gelieve uw voorkeur te registreren door op één van de onderstaande linken te klikken.

Ik ga akkoord: Aanvaarden
Ik ga niet akkoord (ik wens niet via e-mail gecontacteerd te worden): Weigeren


U kunt uw voorkeur steeds wijzigen door dit bij een volgend bezoek aan het ziekenhuis door te geven aan de inschrijfbalie."

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 25-mei-2021.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by