Hinder door werken aan het Neuseplein

12 oktober 2021

De Lijn voert van 11 oktober tot dinsdag 9 november werken uit aan het Neuseplein. Hou rekening met hinder als je langs hier met de wagen naar het ziekenhuis komt. Een aantal haltes van tram 4 worden niet bediend.

De werken hebben een invloed op de dienstverlening van tram 4: de haltes Muidebrug, Sint-Salvatorstraat, Heilig Kerst, Coppinstraat, Sluizeken en Langesteenstraat (enkel op zaterdag en zondag) worden niet bediend. Je checkt vooraf dus best even de routeplanner op https://www.delijn.be/nl/routeplanner/.

Hou rekening met hinder als je langs hier met de wagen naar het ziekenhuis komt. Voor auto’s die uit de Sint-Salvatorstraat of de Voormuide komen is er een korte omleiding. Volg de signalisatieborden.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 12-oktober-2021.

Nu in Sint-Lucas

Welkom dr. Anne De Vits

Sinds 1 januari 2023 versterkt dr. Anne De Vits als all-round gynaecoloog ons team van gynaecologen.

Lees meer

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by