UPDATE Netwerkproblemen

16 augustus 2021

Momenteel lopen de opnames en consultaties in ons ziekenhuis zoals gepland. We blijven de situatie nauw testen en opvolgen. Om zeker de veiligheid te kunnen garanderen mocht het probleem zich opnieuw voordoen, nemen onze medewerkers alvast de nodige voorzorgen voor een vlotte werking.

UPDATE: Momenteel lopen de opnames en consultaties in ons ziekenhuis zoals gepland. We blijven de situatie nauw testen en opvolgen. Om zeker de veiligheid te kunnen garanderen mocht het probleem zich opnieuw voordoen, nemen onze medewerkers alvast de nodige voorzorgen voor een vlotte werking.

----------------------------------------------------

Maandagvoormiddag konden vanwege netwerkproblemen geen geplande ingrepen en consultaties doorgaan. Deze maatregelen waren nodig om de veiligheid te kunnen blijven garanderen. Ook onze spoeddienst kon daarom tijdelijk geen nieuwe patiënten opnemen. Het intern noodplan werd geactiveerd om de betrouwbare zorg voor onze reeds opgenomen patiënten te kunnen garanderen. We excuseren ons alvast voor eventuele hinder die hierdoor gecreëerd werd.

Ondertussen lijken de netwerksystemen opnieuw stabiel en worden er nog bijkomende testen uitgevoerd. We hebben er goede hoop op dat deze namiddag consultaties en ingrepen opnieuw zullen kunnen doorgaan. Ook de spoed is opnieuw klaar om nieuwe patiënten op te nemen.

We houden u verder van de situatie op de hoogte via dit kanaal.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 16-augustus-2021.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by