UPDATE Netwerkproblemen

16 augustus 2021

Momenteel lopen de opnames en consultaties in ons ziekenhuis zoals gepland. We blijven de situatie nauw testen en opvolgen. Om zeker de veiligheid te kunnen garanderen mocht het probleem zich opnieuw voordoen, nemen onze medewerkers alvast de nodige voorzorgen voor een vlotte werking.

UPDATE: Momenteel lopen de opnames en consultaties in ons ziekenhuis zoals gepland. We blijven de situatie nauw testen en opvolgen. Om zeker de veiligheid te kunnen garanderen mocht het probleem zich opnieuw voordoen, nemen onze medewerkers alvast de nodige voorzorgen voor een vlotte werking.

----------------------------------------------------

Maandagvoormiddag konden vanwege netwerkproblemen geen geplande ingrepen en consultaties doorgaan. Deze maatregelen waren nodig om de veiligheid te kunnen blijven garanderen. Ook onze spoeddienst kon daarom tijdelijk geen nieuwe patiënten opnemen. Het intern noodplan werd geactiveerd om de betrouwbare zorg voor onze reeds opgenomen patiënten te kunnen garanderen. We excuseren ons alvast voor eventuele hinder die hierdoor gecreëerd werd.

Ondertussen lijken de netwerksystemen opnieuw stabiel en worden er nog bijkomende testen uitgevoerd. We hebben er goede hoop op dat deze namiddag consultaties en ingrepen opnieuw zullen kunnen doorgaan. Ook de spoed is opnieuw klaar om nieuwe patiënten op te nemen.

We houden u verder van de situatie op de hoogte via dit kanaal.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 16-augustus-2021.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by