Vragen over je opname of ingreep? Die gaat door, tenzij je door het ziekenhuis wordt opgebeld.

03 december 2021

De overheid heeft de ziekenhuizen gevraagd om niet-dringende opnames en ingrepen tijdelijk af te bouwen. Als jouw opname niet kan doorgaan, zal het secretariaat van je arts jou bellen. Als je niets hoort, gaat alles door zoals gepland.

Bel niet zelf naar het ziekenhuis zodat onze lijnen niet overbelast worden. Wij contacteren jou als je opname niet kan doorgaan.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 03-december-2021.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by