Welkom dr. Lara Arnold

20 oktober 2022

Sinds 1 juli 2022 versterkt dr. Lara Arnold de dienst reumatologie.

Arnold Lara

Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent (2015) en specialiseerde zich in de reumatologie aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum. Tijdens haar opleiding legde zij zich aanvullend toe op de kinderreumatologie middels verdiepende stages aan de Universiteit Gent, Leuven en Utrecht.

Patiënten kunnen bij haar terecht voor diverse reumatische aandoeningen zoals onder andere reumatoïde artritis, spondylartropathieën, kristalartropathieën, osteoporose en systeemziekten (bv. vasculitis, lupus erythematodes, systeemsclerose, myositis...). Daarnaast is zij bekwaam in het verrichten van musculoskeletale echografie en capillaroscopie.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 20-oktober-2022.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by