Welkom dr. Lotte Loret

20 oktober 2022

Sinds 1 juni maakt dr. Lotte Loret deel uit van onze dienst oogheelkunde.

Lotte Loret

Naast de algemene oogheelkunde zal ze zich focussen op de oculoplastische heelkunde en cataractchirurgie. Dr. Loret studeerde in 2017 af aan de Universiteit Gent.

Ze specialiseerde verder als oogarts in UZ Gent, AZ Sint-Jan Brugge en AZ Nikolaas.

Nadien deed ze een aanvullend fellowship aan het universitair ziekenhuis van Utrecht om zich verder te bekwamen in de ooglidchirurgie (tumoren en standsafwijkingen van de oogleden, cosmetische en reconstructieve ooglidchirurgie) en aandoeningen van de orbita (Graves orbitopathie en intra-orbitale ontstekingen, tumoren en vaatafwijkingen).

Neem contact op met dr. Loret
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 20-oktober-2022.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by