Werken aan wegdek op vrijdag 3 september tussen Groenebriel en spoedgevallendienst

31 augustus 2021

Bus 8 van De Lijn kan die dag niet over ons terrein rijden. De dichtstbijzijnde haltes zijn Fratersplein of Sint-Lucas Biervlietstraat. Ook de spoed is voor auto's enkel bereikbaar via de Blaisantvest. Fietsers en voetgangers zullen wel kunnen passeren.

Op vrijdag 3 september wordt het wegdek tussen de Groenebriel en onze spoedgevallendienst vernieuwd. Er zal geen gemotoriseerd verkeer mogelijk zijn vanaf 7u 's ochtends.

Concreet houdt dit in dat bus 8 van De Lijn niet over ons terrein kan rijden. De dichtstbijzijnde haltes zijn Fratersplein of Sint-Lucas Biervlietstraat.

Ook de spoed is voor auto's enkel bereikbaar via de Blaisantvest.

Fietsers en voetgangers zullen wel kunnen passeren.

Werken Weg Groenebriel Spoed
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 31-augustus-2021.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by