09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Aantrekkelijke voordelen

“Ik heb niet veel zin om ’s avonds als ik thuis kom nog te koken, maar elke middag vind ik wel iets lekkers in het personeelsrestaurant.”
(Catherine – medewerker HRM)

ADV-dagen

In AZ Sint-Lucas werken de meeste medewerkers 38u30 per week. De tijd die je daardoor te veel werkt, kan je later recupereren. Zonder dat je het echt merkt, heb je zo met een jobtime van 100% elk jaar drie extra vakantiedagen.   

Fietsvergoeding

Wie met de fiets naar het werk komt wordt beloond met een fietsvergoeding van € 0,24 per kilometer. Niet alleen gezond en goed voor het milieu, maar ook een leuk extraatje op je loonbrief op het einde van de maand! 

Maaltijdcheques

Op basis van de ondernemings-CAO worden, tijdens de periode van 1 juni 2015 tot en met 31 mei 2021, maaltijdcheques toegekend aan alle medewerkers met een effectieve anciënniteit van 1 jaar. Voor elke gewerkte dag wordt een maaltijdcheque van €3,50 toegekend, ongeacht het aantal gewerkte uren. De werkgever voorziet een tussenkomst van €2,41 per cheque. De medewerker levert een bijdrage van €1,09 per cheque die via het loon wordt afgehouden (op basis van wettelijke verplichting).

Gratis trein/tram/bus

Wie met het openbaar vervoer naar AZ Sint-Lucas komt krijgt het abonnement voor de volle 100% terugbetaald. 

Hospitalisatieverzekering

Medewerkers met een contract van onbepaalde duur zijn gratis aangesloten bij de collectieve hospitalisatieverzekering van AZ Sint-Lucas. Alle gezinsleden kunnen zich ook aansluiten tegen een zeer voordelig tarief. Betrouwbare zorg daar gaan we voor, niet alleen voor de patiënt, maar ook voor onze medewerkers! 

Korting bij ziekenhuisopname

Worden jij of je inwonende gezinsleden (partner en kinderen met recht op kinderbijslag) in het ziekenhuis opgenomen, dan heb je recht op een vermindering van de hospitalisatie- en dagziekenhuisprestaties bij een verblijf in een éénpersoonskamer. 

Flexibiliteitspremie

Er wordt gewerkt met een stabiel dienstrooster. Word je in nood toch eens gevraagd om een shift te verschuiven of extra te komen werken binnen 'de vastgeklikte periode' – als een collega ziek is bijvoorbeeld - dan word je daarvoor vergoed via een flexpremie. 

Kinderdagverblijf

Heb je plannen voor gezinsuitbreiding? Of heb je al kinderen? Je kan ze toevertrouwen aan de goede zorgen van kinderdagverblijf Beregoed dat zich op het terrein van AZ Sint-Lucas bevindt. Er kunnen 76 kinderen opgevangen worden tussen 6u en 20u. Kinderen van medewerkers krijgen voorrang. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op kinderdagverblijfberegoed.be

Gratis parkeren

Medewerkers kunnen gratis parkeren op onze parkeertoren. Fietsers kunnen hun fiets kwijt in de afgesloten fietsenstalling.  

Personeelsrestaurant en broodjeszaak

Elke campus heeft een personeelsrestaurant waar je elke dag tegen een voordelig tarief kunt genieten van een warme of koude maaltijd, een slaatje of een belegd broodje. Je vindt er ook allerlei frisdranken, fruit en desserts. In straat 45 van campus Sint-Lucas bevindt zich broodjeszaak 'Deli zone' waar je aan een voordelig tarief een belegd broodje en (fris)drank kunt kopen. 

Kortingen

Alsmaar meer winkels en pretparken geven met plezier een fikse korting aan medewerkers van AZ Sint-Lucas. Een greep uit het aanbod: Kinepolis, fitnesscentra, Dreamland, Proximus, kledingzaken,… Vergeet je identificatiebadge niet mee te nemen! 

Leuke initiatieven

Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals workshops, een jaarlijkse quiz, een swingende nieuwjaarsreceptie, het sinterklaasfeest,…  

Samen sporten

Omdat samen sporten het groepsgevoel stimuleert, worden regelmatig sportactiviteiten en trainingen georganiseerd. Op intranet vind je ook nuttige sportinformatie terug, we hebben een leuk sport T-shirt met ons eigen sportlogo en bij wedstrijden komt AZ Sint-Lucas tussen in het inschrijvingsgeld.