09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Vacatures artsen

AZ Sint-Lucas wenst zijn aanbod uit te breiden met:

 

Geriater

De dienst geriatrie van het AZ Sint-Lucas zoekt een geriater om in associatief verband de dienst geriatrie - die momenteel uit 4 artsen bestaat - te versterken.

De dienst geriatrie telt 125 acute bedden en is erkend voor alle onderdelen van het geriatrisch zorgprogramma. Op het dagziekenhuis werden vorig jaar meer dan 700 opnames gerealiseerd.

Voor de openstaande functie zoekt de dienst een enthousiaste en communicatief vaardige collega, met kennis van het geriatrisch dagziekenhuis en met interesse in de uitbouw van de interne en externe liaisonfunctie, alsook in het multidisciplinair samenwerken op de afdelingen. Ook geriaters die nog in opleiding zijn, mogen zich kandidaat stellen.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Bachmann, medisch diensthoofd geriatrie, 09 224 54 90, christian.bachmann@azstlucas.be of bij dr. Dirk Maes, medisch directeur, 09 224 62 20, dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 30 juni richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top

 

Pediater

De dienst kinderziekten van AZ Sint-Lucas zoekt een pediater om in associatief verband de staf - die uit 8 artsen bestaat - te versterken.

De dienst kinderziekten telt 35 bedden. Er is tevens een afdeling neonatologie, gekoppeld aan een grote materniteit. De dienst is ook erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de pediatrie.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een collega met bijzondere beroepstitel in de neuropediatrie.

Ook pediaters die nog in opleiding zijn, mogen hun kandidatuur stellen.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Sofie Deman, medisch diensthoofd kinderziekten, 09 224 54 13 - sofie.deman@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top

 

Klinisch cardioloog

De dienst hart- en vaatziekten van AZ Sint-Lucas zoekt een klinisch cardioloog om de huidige staf - die momenteel uit 10 artsen bestaat - verder uit te breiden (in associatief verband).

De dienst hart- en vaatziekten is breed uitgebouwd: klinische cardiologie, hartfalen en cardiale revalidatie, pacing- en ritmestoornissen, interventionele cardiologie en intensieve zorgen.
De dienst is tevens erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de inwendige geneeskunde, in de cardiologie en in de cardiale revalidatie.

Voor de openstaande functie zoekt de dienst een collega met bijzondere interesse in hartfalen en hartrevalidatie. Het betreft een voltijdse functie. Startdatum is te bepalen in onderling overleg.

Ook arts-specialisten in het laatste jaar van opleiding mogen hun kandidatuur stellen.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Vandekerckhove, medisch diensthoofd, 09 224 74 00 - hans.vandekerckhove@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 15 augustus 2018 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top

 

Arts-specialist nucleaire geneeskunde

De dienst nucleaire geneeskunde van AZ Sint-Lucas zoekt een arts-specialist nucleaire geneeskunde om in de opvolging te voorzien van een collega en zo een staf van 3 artsen op peil te houden (in associatief verband).

De dienst nucleaire geneeskunde is breed uitgebouwd en beschikt over de meest performante apparatuur. Alle facetten van de nucleaire geneeskunde worden op kwaliteitsvolle wijze aangeboden, in samenwerking met andere disciplines en zorgverleners en steeds in functie van de patiënt. De dienst is tevens erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de nucleaire geneeskunde.

De openstaande functie is gericht naar een collega die opgeleid is in alle toepassingen van de nucleaire geneeskunde. Hij of zij heeft een bijzondere interesse in therapeutische toepassingen van radio-isotopen alsook in het gebruik van andere PET-tracers dan FDG. Er is een engagement om deze facetten binnen de dienst verder te ontwikkelen. Het volgen van de nodige bijscholingen in binnen- en / of buitenland strekt hierbij tot aanbeveling.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. VandeVyver, medisch diensthoofd, 09 224 66 22 - frederic.vandevyver@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 31 juli 2018 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top