09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Vacatures artsen

AZ Sint-Lucas Gent, dat 787 acute bedden telt, wenst momenteel zijn medisch aanbod uit te breiden met:  

 

Zaalarts orthopedie

De maatschap orthopedie is een sterk uitgebouwde dienst met 9 stafleden en biedt het volledige gamma aan subspecialisaties.

Om de zorg kwalitatief en hoogstaand te houden, zoeken zij een zaalarts die mee kan instaan voor de dagelijkse opvolging van gehospitaliseerde patiënten. Intern werkt u nauw samen met verpleging, andere specialismen en sociale dienst. Extern onderhoudt u de contacten met o.m. huisartsen, thuiszorgdiensten en revalidatiecentra. U wordt op de afdeling bijkomend ondersteund door een HAIO.

Profiel: u bent sociaal en communicatief, u kunt vlot samenwerken, u bent arts. Extra bekwaming als huisarts is zeker een pluspunt.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Van Lerbeirghe, medisch diensthoofd orthopedie, 09 224 65 90 - johan.vanlerbeirghe@azstlucas.be, bij dr. Clymans, huidige zaalarts orthopedie, 09 224 50 80 - lore.clymans@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 20 juni 2017 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

 

Pediaters

De dienst kinderziekten van het AZ Sint-Lucas te Gent zoekt 2 pediaters om in associatief verband de staf - die uit 7 artsen bestaat - te versterken.

De dienst kinderziekten telt 35 bedden. Er is tevens een afdeling neonatologie, gekoppeld aan een grote materniteit. De dienst is ook erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de pediatrie.

Voor de openstaande functies zoeken de stafleden enerzijds een collega met bijzondere beroepstitel in de neuropediatrie en anderzijds een collega met als specifiek aandachtsgebied kindernefrologie en enuresis. Ook pediaters die in het laatste jaar van hun opleiding zijn, mogen hun kandidatuur stellen. De startdatum is te bepalen in overleg met het medisch diensthoofd. 

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Sofie Deman, medisch diensthoofd kinderziekten, 09 224 54 13 - sofie.deman@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 15 juni 2017 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post. 

Top

 

Dermatoloog

De dienst huidziekten van het AZ Sint-Lucas te Gent zoekt een dermatoloog om in associatief verband de staf - die momenteel uit 5 artsen bestaat - te versterken.

De dienst huidziekten is breed uitgebouwd en biedt alle hedendaagse technieken.Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een enthousiaste en gedreven collega die bereid is het hoofdaandeel van de activiteit (minstens 3 dagen per week) binnen het ziekenhuis en de bijhorende medische centra uit te bouwen. Bijzondere bekwaamheid in een deelgebied van de dermatologie is zeker een meerwaarde.

Indiensttreding is voorzien voor eind 2017. Ook dermatologen die in het laatste jaar van hun opleiding zitten, mogen hun kandidatuur stellen.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Laurence Dierckxsens, medisch diensthoofd huidziekten, 09 224 64 26 - laurence.dierckxsens@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 15 juni 2017 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top 

 

Gynaecoloog met bekwaamheid in de pelviene oncologie

De dienst gynaecologie van het AZ Sint-Lucas zoekt een gynaecoloog met bekwaamheid in de pelviene oncologie om de dienst gynaecologie - die uit 18 artsen bestaat - te versterken, dit in samenwerking met de huidige gynaecologisch oncoloog dr. A. Logmans.

De kraamafdeling telt 62 bedden en is wat betreft bevallingen de tweede grootste kraamafdeling van Vlaanderen. De dienst is tevens erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de gynaecologie-verloskunde.

De dienst gynaecologie heeft een subafdeling oncologische gynaecologie in samenwerking met de dienst oncologie en de dienst chirurgie, urologie en radiotherapie. De casussen worden wekelijks besproken in de MOC-vergadering.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Chris Vereecke - medisch diensthoofd gynaecologie - via 09 224 63 94 of via chris.vereecke@azstlucas.be of bij dr. Maes - medisch directeur - 09 224 62 20 of via dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur via niko.gobbin@azstlucas.be of via post: VZW AZ Sint-Lucas & Volkskliniek, Groenebriel 1, 9000 Gent.

Top 

  

Plastisch chirurg

De dienst plastische heelkunde van het AZ Sint-Lucas zoekt een plastisch chirurg om voltijds en in samenwerkingsverband de dienst te versterken. De dienst plastische heelkunde biedt een platform om in een collegiale omgeving een breed spectrum van algemene plastische ingrepen te verrichten, alsook om zich verder te kunnen subspecialiseren.

Voor de openstaande functie zoekt de dienst een gedreven collega die naast de algemene plastische heelkunde bijzondere interesse heeft voor borstreconstructies en die tevens mee instaat voor consulten en de specialistische wacht.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Heintz, medisch afdelingshoofd plastische heelkunde, 09 224 66 11, frederic.heintz@azstlucas.be of bij dr. Dirk Maes, medisch directeur, 09 224 62 20, dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post: VZW AZ Sint-Lucas & Volkskliniek, Groenebriel 1, 9000 Gent.

Top