09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Vacatures artsen

AZ Sint-Lucas wenst zijn aanbod uit te breiden met:

 

Pediater

De dienst kinderziekten van AZ Sint-Lucas zoekt een pediater om in associatief verband de staf - die uit 8 artsen bestaat - te versterken.

De dienst kinderziekten telt 35 bedden. Er is tevens een afdeling neonatologie, gekoppeld aan een grote materniteit. De dienst is ook erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de pediatrie.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een collega met bijzondere beroepstitel in de neuropediatrie.

Ook pediaters die nog in opleiding zijn, mogen hun kandidatuur stellen.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Sofie Deman, medisch diensthoofd kinderziekten, 09 224 54 13 - sofie.deman@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top

 

Algemeen tandarts

De dienst tandheelkunde van het AZ Sint-Lucas te Gent zoekt een  algemeen tandarts om in de opvolging te voorzien van een collega en zo een staf van 7 tandartsen op peil te houden.

De dienst tandheelkunde heeft een vrij drukke poli, is modern uitgerust en voorzien van de nodige assistentie. De consultatie verlopen deels op afspraak en deels (georganiseerd) vrij.
Plaats van tewerkstelling is campus Volkskliniek.

Jobtime is bespreekbaar.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij lic. Olivier Navez, diensthoofd tandheelkunde, 09 224 54 20 - olivier.navez@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top

 

Urgentiearts

De dienst spoedgevallen van het AZ Sint-Lucas te Gent zoekt een urgentiearts om het huidige team, dat uit 14 artsen bestaat, te versterken.

U zult als urgentiearts instaan voor de kwalitatieve opvang en uitwerking van alle spoedpatiënten op de dienst zelf maar ook tijdens prehospitaalinterventies met het MUG-team.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een enthousiaste en gemotiveerde collega, opgeleid in de urgentiegeneeskunde of houder van een bijzondere beroepstitel in de urgentiegeneeskunde.
Interesse in het organisatorisch aspect van de spoedgevallendienst met het oog op verder optimaliseren van processen en inzet voor het opleiden van toekomstige collega’s worden bijzonder gewaardeerd.

Jobtime is bespreekbaar.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Devriese, medisch diensthoofd spoed, 09 224 55 69 - dieter.devriese@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Indien interesse, graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 15 november 2018 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top