09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Vacatures artsen

AZ Sint-Lucas Gent, dat 787 acute bedden telt, wenst momenteel zijn medisch aanbod uit te breiden met:  

 

Gynaecoloog met bekwaamheid in de pelviene oncologie

De dienst gynaecologie van het AZ Sint-Lucas zoekt een gynaecoloog met bekwaamheid in de pelviene oncologie om de dienst gynaecologie - die uit 18 artsen bestaat - te versterken, dit in samenwerking met de huidige gynaecologisch oncoloog dr. A. Logmans.

De kraamafdeling telt 62 bedden en is wat betreft bevallingen de tweede grootste kraamafdeling van Vlaanderen. De dienst is tevens erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de gynaecologie-verloskunde.

De dienst gynaecologie heeft een subafdeling oncologische gynaecologie in samenwerking met de dienst oncologie en de dienst chirurgie, urologie en radiotherapie. De casussen worden wekelijks besproken in de MOC-vergadering.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Chris Vereecke - medisch diensthoofd gynaecologie - via 09 224 63 94 of via chris.vereecke@azstlucas.be of bij dr. Maes - medisch directeur - 09 224 62 20 of via dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur via niko.gobbin@azstlucas.be of via post: VZW AZ Sint-Lucas & Volkskliniek, Groenebriel 1, 9000 Gent.

Top 

  

Plastisch chirurg

De dienst plastische heelkunde van het AZ Sint-Lucas zoekt een plastisch chirurg om voltijds en in samenwerkingsverband de dienst te versterken. De dienst plastische heelkunde biedt een platform om in een collegiale omgeving een breed spectrum van algemene plastische ingrepen te verrichten, alsook om zich verder te kunnen subspecialiseren.

Voor de openstaande functie zoekt de dienst een gedreven collega die naast de algemene plastische heelkunde bijzondere interesse heeft voor borstreconstructies en die tevens mee instaat voor consulten en de specialistische wacht.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Heintz, medisch afdelingshoofd plastische heelkunde, 09 224 66 11, frederic.heintz@azstlucas.be of bij dr. Dirk Maes, medisch directeur, 09 224 62 20, dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post: VZW AZ Sint-Lucas & Volkskliniek, Groenebriel 1, 9000 Gent.

Top