09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Vacatures artsen

AZ Sint-Lucas wenst zijn aanbod uit te breiden met:

 

Radioloog

De dienst medische beeldvorming van het AZ Sint-Lucas zoekt een radioloog (voltijds) om in associatief verband de huidige staf - die momenteel uit 9 artsen bestaat - te versterken.

De dienst medische beeldvorming is een breed uitgebouwde dienst die voortdurend investeert in de nieuwste technieken. De dienst is erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de radiologie en als opleidingscentrum voor technologen medische beeldvorming.

Voor de openstaande functie zoekt de dienst een collega die in het bezit is van een bijzondere bekwaming in de osteo-articulaire beeldvorming en thoracale beeldvorming of die bereid is zich te engageren deze bekwaming te verwerven tijdens de nog resterende opleiding.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. De Backer, medisch diensthoofd, 09 224 65 13,  adelard.debacker@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20, dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 1 mei 2018 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

 

Geriater

De dienst geriatrie van het AZ Sint-Lucas zoekt een geriater om in associatief verband de dienst geriatrie - die momenteel uit 4 artsen bestaat - te versterken.

De dienst geriatrie telt 125 acute bedden en is erkend voor alle onderdelen van het geriatrisch zorgprogramma. Op het dagziekenhuis werden vorig jaar meer dan 700 opnames gerealiseerd.

Voor de openstaande functie zoekt de dienst een enthousiaste en communicatief vaardige collega, met kennis van het geriatrisch dagziekenhuis en met interesse in de uitbouw van de interne en externe liaisonfunctie, alsook in het multidisciplinair samenwerken op de afdelingen. Ook geriaters die nog in opleiding zijn, mogen zich kandidaat stellen.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Bachmann, medisch diensthoofd geriatrie, 09 224 54 90, christian.bachmann@azstlucas.be of bij dr. Dirk Maes, medisch directeur, 09 224 62 20, dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 30 juni richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.