09 224 61 11

Lettergrootte: a a a

Vacatures artsen

AZ Sint-Lucas wenst zijn aanbod uit te breiden met:

 

Pediater

De dienst kinderziekten van AZ Sint-Lucas zoekt een pediater om in associatief verband de staf - die uit 8 artsen bestaat - te versterken.

De dienst kinderziekten telt 35 bedden. Er is tevens een afdeling neonatologie, gekoppeld aan een grote materniteit. De dienst is ook erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten in de pediatrie.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een collega met bijzondere beroepstitel in de neuropediatrie.

Ook pediaters die nog in opleiding zijn, mogen hun kandidatuur stellen.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Sofie Deman, medisch diensthoofd kinderziekten, 09 224 54 13 - sofie.deman@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top

 

Urgentiearts

De dienst spoedgevallen van AZ Sint-Lucas zoekt een urgentiearts om het huidige team, dat uit 14 artsen bestaat, te versterken.

U zult als urgentiearts instaan voor de kwalitatieve opvang en uitwerking van alle spoedpatiënten op de dienst zelf maar ook tijdens prehospitaalinterventies met het MUG-team.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een enthousiaste en gemotiveerde collega, opgeleid in de urgentiegeneeskunde of houder van een bijzondere beroepstitel in de urgentiegeneeskunde.

Interesse in het organisatorisch aspect van de spoedgevallendienst met het oog op verder optimaliseren van processen en inzet voor het opleiden van toekomstige collega’s worden bijzonder gewaardeerd.

Jobtime is bespreekbaar.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Devriese, medisch diensthoofd spoed, 09 224 55 69 - dieter.devriese@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Indien interesse, graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 15 april 2019 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top

 

Arts klinisch bioloog

De dienst klinische biologie zoekt een arts klinisch bioloog om in de opvolging te voorzien van een collega en zo het team van 6 stafleden op peil te houden (associatief verband).

De dienst klinische biologie is breed uitgebouwd in de verschillende subdisciplines en beschikt over een uitgebreid moleculair lab. De dienst is tevens erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten / apotheker-specialisten in de klinische biologie.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een enthousiaste en gedreven collega arts-klinisch bioloog met bijzondere interesse in hematologie en chemie.

Ook arts-specialisten die in het laatste jaar van hun opleiding zijn, mogen hun kandidatuur stellen.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Henk Louagie, medisch diensthoofd, 09 224 64 45 - henk.louagie@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 1 mei 2019 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top

 

Oftalmoloog

De dienst oogheelkunde van het AZ Sint-Lucas te Gent zoekt een oftalmoloog om de huidige staf - die uit 12 artsen bestaat - te versterken.

De dienst oogheelkunde is een breed uitgebouwde dienst waar alle facetten van de oogheelkunde aan bod komen zoals cataract, cornea, glaucoom, medische retina en vitreoretinale chirurgie.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een enthousiaste en gedreven collega geïnteresseerd in de algemene oftalmologie.

Jobtime is bespreekbaar.

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Schauwvlieghe, medisch diensthoofd oogheelkunde, 09 224 50 92 - pierre.schauwvlieghe@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 1 mei 2019 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

Top