Hotel Den Briel

Hotel Den Briel bevindt zich vlakbij AZ Sint-Lucas. Het zorghotel beschikt over speciale zorgvoorzieningen als aangepaste badkamers, een alarmsysteem in de kamers, hoog-laag bedden, 24/7 permanentie van een nachtzorgkundige en werkt samen met thuisverpleegkundigen en fysiotherapeuten.

De opnameduur van een patiënt in het ziekenhuis is doorheen de jaren afgenomen. Heel wat behandelingen gebeuren tegenwoordig onder de vorm van dagopnames.
Deze trend wordt enerzijds gestimuleerd door de overheid om bijv. overconsumptie te voorkomen, maar is anderzijds ook mogelijk door de evoluties in de medische wereld. Zo investeert AZ Sint-Lucas in hoogtechnologische apparatuur die het vaak mogelijk maakt om de impact van een ingreep of een behandeling tot het minimum te beperken, waardoor revalidatie sneller gaat en de opnameduur korter is.

Moet je naar het ziekenhuis voor een daghospitalisatie of is je opname vroeg op de dag ingepland en wil je stressloos en tijdig op de afspraak arriveren? Dan kan je - aansluitend op je behandeling in het ziekenhuis - een of meerdere overnachtingen in Hotel Den Briel boeken en op die manier nog wat extra rustig aan doen.

Hotel Den Briel is volledig rolstoeltoegankelijk. In het zorghotel vind je speciale zorgvoorzieningen als aangepaste badkamers, een alarmsysteem in de kamer, hoog-laag bedden, 24/7 permanentie van een nachtzorgkundige... Bovendien werkt men er samen met thuisverpleegkundigen en fysiotherapeuten.

Voor meer info: https://www.denbriel.be

  • Den Briel Gent 02
  • Den Briel Gent 64
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 22-mei-2024.
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by