21/10 Dag tegen kanker

21 oktober 2021

Op deze Dag tegen kanker leggen we onze oncologische patiënten extra in de watten. Ze kunnen een les yoga volgen, een initiatie mindfulness bijwonen of genieten van een heerlijk ontspannende massage. Op de dagkliniek oncologie krijgen alle patiënten een smoothie.

Vandaag zetten we ook ons oncologisch begeleidingsteam in de kijker. Zij vangen de patiënt op vanaf de diagnose tot en met de nazorg. Ze vormen dus de rode draad doorheen het behandeltraject. Benieuwd wie er allemaal in het team zit? Bekijk hier ons filmpje!

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 21-oktober-2021.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by