Aanpassing tarieven

24 februari 2022

De overheid heeft beslist dat vanaf 2022 de zorgsector btw moet betalen op goederen en diensten die geen therapeutisch doel hebben. Om die reden zal het ziekenhuis vanaf 1 maart 2022 een aantal tarieven verhogen.

De tarieven van de bistro & broodjeszaak en van producten en diensten die tijdens een verblijf om comfortredenen worden aangeboden (bv. tv, internet, rooming-in), worden verhoogd. Het kamerforfait bedraagt vanaf 1 maart 3€ per dag.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 24-februari-2022.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by