Amgen Award publieksprijs voor ziekenhuisapotheek

08 februari 2023

Onze ziekenhuisapotheek viel in de prijzen op de uitreiking van de Amgen Awards met een project over antibiotica.

Elk jaar reikt de Vlaamse Vereniging van Ziekenhuisapothekers op de dag van de ziekenhuisapotheker een prijs uit voor de beste wetenschappelijke poster. Apothekers Sarah Desmet en Maaike Declerck werkten vorig jaar in het ziekenhuis aan een project over de toedieningen van antibiotica. Met hun poster hierover vielen ze in de prijzen.

Proficiat aan de de trotse bezitters van de Amgen Award 2023 in de categorie 'publieksprijs'!

1675866448264
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 08-februari-2023.

Nu in Sint-Lucas

AZ Sint-Lucas Gent behaalt prestigieuze Eusoma-accreditatie

AZ Sint-Lucas Gent is trots om aan te kondigen dat het de begeerde Eusoma-accreditatie heeft behaald, een erkenning die de Europese standaarden voor borstkankerzorg onderstreept. “Deze erkenning bevestigt onze status als coördinerende borstkliniek en weerspiegelt direct onze toewijding aan patiëntgerichte topzorg,” zegt Dr. Loobuyck, coördinator van de Borstkliniek.

Lees meer

Veilig fietsen begint met de #helmop

Op deze eerste Dag van de Fietshelm, een initiatief van de Hersenletsel Liga, benadrukken we als zorginstelling het cruciale belang van het dragen van een helm tijdens het fietsen en blikken we even terug op de resultaten van de succesvolle preventiecampagne die AZ Sint-Lucas begin dit jaar hield om haar medewerkers te sensibiliseren.

Lees meer

AZ Sint-Lucas kleurt buiten de lijntjes tijdens Ghent International Festival

AZ Sint-Lucas kleurt buiten de lijntjes tijdens Ghent International Festival (GIF) dat plaatsvindt van 4 tot 21 april. Ilke Gers, een getalenteerde kunstenares uit Nieuw-Zeeland, transformeert het iconische witte plein van het ziekenhuis tot een zee van speelse lijnen op de grond. Het kunstwerk ‘Street Games’ is een levendige knipoog naar de jeugdige energie van straatspelletjes zoals hinkelen en belichaamt het dynamische stadsimago waar AZ Sint-Lucas voor staat.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by