Extra handen aan het bed

13 oktober 2021

Dankzij het Zorgpersoneelfonds werft AZ Sint-Lucas extra verpleegkundigen aan voor de heelkundige en inwendige diensten en voor de afdeling intensieve zorg

Deze mensen worden aangeworven boven de huidige bestaffing waardoor onze teams meer zuurstof krijgen. Dat betekent meer handen aan bed om de werkdruk te verminderen, een hoge kwaliteit van zorg en een mooie balans werk-privé.

Kom jij onze teams versterken in het warmste ziekenhuis van Gent? Ontdek onze vacatures en ons voordelenpakket:

Extra handen aan het bed
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 13-oktober-2021.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by