Lees het dagboek van dr. Vangehuchten vanuit Kirikhan, Turkije

01 maart 2023

Birgitte Vangehuchten - anesthesist in AZ Sint-Lucas - en Thomas Wauters - adjunct-dienstverantwoordelijke OK - vertrokken naar Turkije om er het B-Fast team te versterken en hulp te bieden in Kirikhan dat zwaar getroffen is door de aardbeving.

Terwijl we in het ziekenhuis druk in de weer zijn met het opzetten van acties voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië, bieden sinds 27 februari twee van onze medewerkers hulp ter plaatse.

Benieuwd hoe het er aan toe gaat in Kirikhan en hoe onze collega's er hulp kunnen bieden? Lees het dagboek van Birgitte op onze website.

Naar het dagboek
  • Birgitte B Fast
  • Thomas BFAST
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 01-maart-2023.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by