Medewerkers AZ Sint-Lucas solidair met Oekraïne op Dag van de medewerker

12 mei 2022

Traditiegetrouw vieren we op 12 mei de Dag van de Medewerker met een mooie attentie voor alle artsen en medewerkers van het ziekenhuis. Dit jaar wordt een deel van het bedrag dat hiervoor wordt uitgetrokken via 1212 geschonken aan Oekraïne.

Als organisatie leven we mee met de bevolking van Oekraïne. Daarom zal dit jaar een deel van het bedrag dat uitgetrokken wordt voor de Dag van de medewerker gedoneerd worden aan Oekraïne. De schenking gebeurt via het officiële consortium 1212 en zal vooral besteed worden aan gezondheidszorg.

Wij bedanken alle medewerkers voor hun solidariteit!

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 12-mei-2022.

Nu in Sint-Lucas

Veilig fietsen begint met de #helmop

Op deze eerste Dag van de Fietshelm, een initiatief van de Hersenletsel Liga, benadrukken we als zorginstelling het cruciale belang van het dragen van een helm tijdens het fietsen en blikken we even terug op de resultaten van de succesvolle preventiecampagne die AZ Sint-Lucas begin dit jaar hield om haar medewerkers te sensibiliseren.

Lees meer

AZ Sint-Lucas kleurt buiten de lijntjes tijdens Ghent International Festival

AZ Sint-Lucas kleurt buiten de lijntjes tijdens Ghent International Festival (GIF) dat plaatsvindt van 4 tot 21 april. Ilke Gers, een getalenteerde kunstenares uit Nieuw-Zeeland, transformeert het iconische witte plein van het ziekenhuis tot een zee van speelse lijnen op de grond. Het kunstwerk ‘Street Games’ is een levendige knipoog naar de jeugdige energie van straatspelletjes zoals hinkelen en belichaamt het dynamische stadsimago waar AZ Sint-Lucas voor staat.

Lees meer

Mijnsintlucas app verrijkt de zorgervaring bij AZ Sint-Lucas

AZ Sint-Lucas zet een belangrijke stap met de lancering van de mijnsintlucas app. Deze nieuwe applicatie, toegankelijk via zowel mobiel als desktop, markeert een significante stap in de verbetering van de interactie tussen patiënten en ons ziekenhuis.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by