Medewerkers AZ Sint-Lucas solidair met Oekraïne op Dag van de medewerker

12 mei 2022

Traditiegetrouw vieren we op 12 mei de Dag van de Medewerker met een mooie attentie voor alle artsen en medewerkers van het ziekenhuis. Dit jaar wordt een deel van het bedrag dat hiervoor wordt uitgetrokken via 1212 geschonken aan Oekraïne.

Als organisatie leven we mee met de bevolking van Oekraïne. Daarom zal dit jaar een deel van het bedrag dat uitgetrokken wordt voor de Dag van de medewerker gedoneerd worden aan Oekraïne. De schenking gebeurt via het officiële consortium 1212 en zal vooral besteed worden aan gezondheidszorg.

Wij bedanken alle medewerkers voor hun solidariteit!

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 12-mei-2022.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by