Welkom dr. Luk Verhelst

20 september 2022

Sinds 1 september maakt dr. Luk Verhelst deel uit van de dienst orthopedie.

Verhelst Luk

Samen met dr. Piet Libbrecht, dr. Johan Van Lerbeirghe, dr. Koen Liekens en dr. Pieter Beeckman zal hij verder vormgeven aan de Hip Unit.

Hij specialiseert zich in de behandeling van bekken- en heupproblemen in al hun facetten. Dat omvat onder meer de behandeling van spier- en peesproblemen in en rond de heup en het bekken, de behandeling van breuken en infecties en het plaatsen of herplaatsen van een heupprothese.

De voorbije 10 jaar heeft dr. Verhelst bovendien een bijzondere bekwaamheid ontwikkeld in de conservatieve en operatieve behandeling van heup- en bekkenproblemen bij jongere mensen.

Neem contact op met dr. Verhelst
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 20-oktober-2022.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by