Welkom dr. Luk Verhelst

20 september 2022

Sinds 1 september 2022 maakt dr. Luk Verhelst deel uit van de dienst orthopedie.

Verhelst Luk

Samen met dr. Piet Libbrecht, dr. Johan Van Lerbeirghe, dr. Koen Liekens en dr. Pieter Beeckman zal hij verder vormgeven aan de Hip Unit.

Hij specialiseert zich in de behandeling van bekken- en heupproblemen in al hun facetten. Dat omvat onder meer de behandeling van spier- en peesproblemen in en rond de heup en het bekken, de behandeling van breuken en infecties en het plaatsen of herplaatsen van een heupprothese.

De voorbije 10 jaar heeft dr. Verhelst bovendien een bijzondere bekwaamheid ontwikkeld in de conservatieve en operatieve behandeling van heup- en bekkenproblemen bij jongere mensen.

Neem contact op met dr. Verhelst
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 01-juni-2023.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by