OIGO

09 oktober 2020

Dankzij OIGO hebben we drie huiselijke gespreksruimtes om even op verhaal te komen bij de psycholoog of begeleidingsverpleegkundige.

Oncologie_gespreksruimte

Even je verhaal doen aan de oncopsycholoog of de begeleidingsverpleegkundige, kan voortaan op een aangename manier. Drie ruimtes werden heringericht tot gezellige gespreksruimtes. De huiselijke sfeer met comfortabele zetels, planten, posters en veel houtaccenten brengt je meteen tot rust. Voor borstkankerpatiënten werd een aparte ruimte voorzien.

Het project werd gefinancierd door OIGO, een vzw die zich inzet om het comfort van kankerpatiënten te verhogen. Het behang werd geschonken door de firma Vescom. Van harte bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 09-oktober-2020.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by