OIGO

09 oktober 2020

Dankzij OIGO hebben we drie huiselijke gespreksruimtes om even op verhaal te komen bij de psycholoog of begeleidingsverpleegkundige.

Oncologie_gespreksruimte

Even je verhaal doen aan de oncopsycholoog of de begeleidingsverpleegkundige, kan voortaan op een aangename manier. Drie ruimtes werden heringericht tot gezellige gespreksruimtes. De huiselijke sfeer met comfortabele zetels, planten, posters en veel houtaccenten brengt je meteen tot rust. Voor borstkankerpatiënten werd een aparte ruimte voorzien.

Het project werd gefinancierd door OIGO, een vzw die zich inzet om het comfort van kankerpatiënten te verhogen. Het behang werd geschonken door de firma Vescom. Van harte bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 09-oktober-2020.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by