Online afspraak maken bij verschillende specialismen

16 juni 2022

Bij de meeste specialismen kun je online een afspraak maken via het patiëntenportaal mijnsintlucas.

Je kunt nu reeds online een afspraak maken bij volgende specialismen: huidziekten, gynaecologie, urologie, longziekten, neurologie, nierziekten, MKA, neus-, keel- en oorziekten, pijnkliniek, endocrinologie, hart- en vaatziekten, fysische geneeskunde, algemene heelkunde, duikgeneeskunde, vaatheelkunde, dr. Vercruysse (kinderziekten), orthopedie en de diëtisten.

Mijnsintlucas is een beveiligd patiëntenportaal waar je elektronisch afspraken kunt maken en - indien nodig - annuleren. Je ziet er ook een overzicht van al je geplande afspraken of ingrepen, ook als die telefonisch werden gemaakt.

Om naar mijnsintlucas te surfen, ga je via de knop bovenaan op de homepagina van deze website of via de knop die je vindt op de pagina's van de diensten die dit al aanbieden. Binnenkort kan je dat ook voor andere specialismen.

Voor meer info en veelgestelde vragen kun je hier terecht:

Mijnsintlucas, het patiëntenportaal van AZ Sint-Lucas
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 07-september-2022.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by