Welkom dr. Andreas Dobbelaere

23 november 2022

Vanaf januari 2023 versterkt dr. Andreas Dobbelaere de dienst orthopedie.

Na zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het UZ Gent heeft hij zich gedurende anderhalf jaar verder gespecialiseerd in de kniechirurgie. Hij deed een fellowship in Centre Orthopédique Santy, Lyon, in AZ Monica, Antwerpen en in de Groote Schuur Hospital, Kaapstad, Zuid-Afrika, om zich verder te bekwamen in complexe kniepathologie.

Samen met dr. Alexander Schepens en dr. Pieter Beekman zal hij het kniedepartement verder uitbouwen. Dr. Dobbelaere zal zowel sport-, traumatische als degeneratieve letsels van de knie behandelen. Hij is gepassioneerd door de unicompartimentele (halve) knieprothese. Hiervoor deed hij een bijkomende visiting fellowship in het Hvidovre Hospital, Kopenhagen, Denemarken en in het Nuffield Orthopaedic Centre, Oxford, UK.

Hij zal raadpleging doen in AZ Sint-Lucas en in de medische centra in Zelzate en Lochristi.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23-november-2022.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by