Welkom dr. Femke Rieder

01 juni 2023

Dr. Femke Rieder versterkt sinds 1 november ons team van gynaecologen.

Rieder Femke

Ze studeerde af als gynaecoloog aan de Universiteit van Gent. Tijdens haar opleiding verrijkte zij haar verloskundige kennis in grote centra: UZ Gent, Zuyderland Medisch Centrum in Nederland en het ZOL in Genk. Nadien verdiepte zij zich verder in de gynaecologische chirurgie in het Jan Palfijn in Merksem en voltooide zij haar opleiding tot gynaecoloog afgelopen jaar op onze dienst in AZ Sint-Lucas Gent.

Naast algemene gynaecologie en verloskunde zal zij zich focussen op benigne gynaecologie en minimaal invasieve chirurgie (laparoscopie en hysteroscopie).

Handig weetje: ze heeft vlot Spaans leren spreken tijdens een uitwisselingsproject in Mexico.

Contacteer dr. Rieder
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 01-juni-2023.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by