Welkom dr. Fleur Van de Peer

01 juni 2023

Dr. Fleur Van de Peer versterkt sinds april 2023 de dienst gynaecologie-verloskunde.

Dr Van De Peer website

Zij studeerde in 2019 af als gynaecoloog aan de Universiteit van Gent. Tijdens de opleiding werd haar passie voor verloskunde versterkt in grote Belgische en Nederlandse centra; Isala klinieken Zwolle, UZ Gent, OLV Aalst, AZ Sint-Jan Brugge en MST Enschede.

Na het afronden van haar opleiding tot gynaecoloog koos zij ervoor zich verder te verdiepen in de prenatale echografie en hoog-risico verloskunde. Hiervoor versterkte zij gedurende 1 jaar de dienst prenatale diagnostiek in het UZ Gent. Aanvullend startte zij in 2020 gedurende twee jaar met een fellowship in de foetomaternele geneeskunde in GZA Sint-Augustinus in Wilrijk.

Patiënten kunnen bij haar terecht voor een algemene gynaecologische controle, benigne gynaecologische problemen en begeleiding van een zwangerschap. Een warme, persoonlijke begeleiding vanaf zwangerschapswens tot bevalling zal centraal staan. Daarnaast zal zij zich binnen de dienst focussen op preconceptioneel advies, begeleiding van hoog-risico zwangerschappen en prenatale structurele echografie.

Contacteer Dr. Van de Peer
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 01-juni-2023.

Nu in Sint-Lucas

De Lijn voert werken uit aan het kruispunt ‘Duizend Vuren’ en omgeving

De spoorwerken aan Coupure Rechts en Begijnhoflaan verlopen volgens planning en zullen klaar zijn halverwege juli 2024. Tussen deze twee werven bevindt zich het kruispunt ‘Duizend Vuren’. Op dat kruispunt zijn de tramsporen en het wegdek ook aan vernieuwing toe. De Lijn voert daarom werken uit vanaf dinsdag 21 mei 2024 tot en met vrijdag 12 juli 2024 (onder voorbehoud). Door deze werken gelijktijdig uit te voeren, zorgen we ervoor dat lijn T4 (Gent UZ – Gentbrugge Stelplaats) vanaf deze zomer opnieuw haar normale traject kan bedienen.

Lees meer

AZ Sint-Lucas Gent behaalt prestigieuze Eusoma-accreditatie

AZ Sint-Lucas Gent is trots om aan te kondigen dat het de begeerde Eusoma-accreditatie heeft behaald, een erkenning die de Europese standaarden voor borstkankerzorg onderstreept. “Deze erkenning bevestigt onze status als coördinerende borstkliniek en weerspiegelt direct onze toewijding aan patiëntgerichte topzorg,” zegt Dr. Loobuyck, coördinator van de Borstkliniek.

Lees meer

Veilig fietsen begint met de #helmop

Op deze eerste Dag van de Fietshelm, een initiatief van de Hersenletsel Liga, benadrukken we als zorginstelling het cruciale belang van het dragen van een helm tijdens het fietsen en blikken we even terug op de resultaten van de succesvolle preventiecampagne die AZ Sint-Lucas begin dit jaar hield om haar medewerkers te sensibiliseren.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by