Welkom dr. Fleur Van de Peer

01 juni 2023

Dr. Fleur Van de Peer versterkt sinds april 2023 de dienst gynaecologie-verloskunde.

Dr Van De Peer website

Zij studeerde in 2019 af als gynaecoloog aan de Universiteit van Gent. Tijdens de opleiding werd haar passie voor verloskunde versterkt in grote Belgische en Nederlandse centra; Isala klinieken Zwolle, UZ Gent, OLV Aalst, AZ Sint-Jan Brugge en MST Enschede.

Na het afronden van haar opleiding tot gynaecoloog koos zij ervoor zich verder te verdiepen in de prenatale echografie en hoog-risico verloskunde. Hiervoor versterkte zij gedurende 1 jaar de dienst prenatale diagnostiek in het UZ Gent. Aanvullend startte zij in 2020 gedurende twee jaar met een fellowship in de foetomaternele geneeskunde in GZA Sint-Augustinus in Wilrijk.

Patiënten kunnen bij haar terecht voor een algemene gynaecologische controle, benigne gynaecologische problemen en begeleiding van een zwangerschap. Een warme, persoonlijke begeleiding vanaf zwangerschapswens tot bevalling zal centraal staan. Daarnaast zal zij zich binnen de dienst focussen op preconceptioneel advies, begeleiding van hoog-risico zwangerschappen en prenatale structurele echografie.

Contacteer Dr. Van de Peer
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 01-juni-2023.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by