Welkom dr. Lynn Verrelst

22 juni 2023

Sinds juni 2023 versterkt dr. Verrelst ons team algemene heelkunde.

Verrelst Lynn

Na haar studies geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen startte ze in 2016 aan haar opleiding algemene heelkunde. Tijdens haar opleiding spendeerde ze drie jaar in een gerenommeerd obesitascentrum (ZNA Stuivenberg) waar ze haar affiniteit voor bariatrische chirurgie ontwikkelde. in december 2022 behaalde ze haar erkenning als algemeen chirurg waarna ze in het Sint-Franciscus Ziekenhuis in Heusden-Zolder aan het werk ging als abdominaal chirurg.

Dr. Verrelst zal zich voornamelijk toespitsen op de bariatrische heelkunde.

Contacteer dr. Verrelst
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 26-juli-2023.

Nu in Sint-Lucas

De Lijn voert werken uit aan het kruispunt ‘Duizend Vuren’ en omgeving

De spoorwerken aan Coupure Rechts en Begijnhoflaan verlopen volgens planning en zullen klaar zijn halverwege juli 2024. Tussen deze twee werven bevindt zich het kruispunt ‘Duizend Vuren’. Op dat kruispunt zijn de tramsporen en het wegdek ook aan vernieuwing toe. De Lijn voert daarom werken uit vanaf dinsdag 21 mei 2024 tot en met vrijdag 12 juli 2024 (onder voorbehoud). Door deze werken gelijktijdig uit te voeren, zorgen we ervoor dat lijn T4 (Gent UZ – Gentbrugge Stelplaats) vanaf deze zomer opnieuw haar normale traject kan bedienen.

Lees meer

AZ Sint-Lucas Gent behaalt prestigieuze Eusoma-accreditatie

AZ Sint-Lucas Gent is trots om aan te kondigen dat het de begeerde Eusoma-accreditatie heeft behaald, een erkenning die de Europese standaarden voor borstkankerzorg onderstreept. “Deze erkenning bevestigt onze status als coördinerende borstkliniek en weerspiegelt direct onze toewijding aan patiëntgerichte topzorg,” zegt Dr. Loobuyck, coördinator van de Borstkliniek.

Lees meer

Veilig fietsen begint met de #helmop

Op deze eerste Dag van de Fietshelm, een initiatief van de Hersenletsel Liga, benadrukken we als zorginstelling het cruciale belang van het dragen van een helm tijdens het fietsen en blikken we even terug op de resultaten van de succesvolle preventiecampagne die AZ Sint-Lucas begin dit jaar hield om haar medewerkers te sensibiliseren.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by