Welkom dr. Victoria Bracke

20 oktober 2022

Sinds eind juni 2022 versterkt dr. Victoria Bracke ons team gynaecologen als allround gynaecoloog met bijzondere interesse in de goedaardige gynaecologie.

Bracke Victoria

Dr. Bracke studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent waar zij in 2016 met grootste onderscheiding afstudeerde. Zij startte haar specialisatie tot gynaecoloog met een tweejarige opleiding in het ETZ Tilburg, waar verloskunde centraal stond. Nadien bekwaamde zij zich verder tot gynaecoloog in UZ Gent, AZ Sint-Jan Brugge en AZ Sint-Lucas Gent.

Ze werkte het laatste anderhalf jaar van haar opleiding al op onze dienst gynaecologie, waar zij zich vooral verdiepte in de benigne gynaecologie en minimaal invasieve technieken (laparoscopie en hysteroscopie).

Neem contact op met dr. Bracke
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 01-juni-2023.

Nu in Sint-Lucas

Code oranje voor luchtweginfecties

Op dit moment is er een toename in respiratoire infecties, waaronder vooral een sterke stijging in het aantal griepgevallen. De overheid activeerde dan ook code oranje voor luchtweginfecties. Wij vragen aan bezoekers met respiratoire klachten om een chirurgisch masker te dragen.

Lees meer

Een positief initiatief voor de stad: de realisatie van een groot Gents ziekenhuis

AZ Sint-Lucas en AZ Jan Palfijn Gent hebben vandaag, donderdag 25 januari 2024, een intentieverklaring ondertekend om intens te gaan samenwerken.

Lees meer

Verkeershinder tijdens het lichtfestival

Van woensdag 31 januari tem. zondag 4 februari 2024 is het opnieuw Lichtfestival in Gent. Moet je in deze periode in AZ Sint-Lucas zijn, dan hou je best rekening met verkeershinder en vermijd je best de omgeving van de Dampoort.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by