Welkom dr. Victoria Bracke

20 oktober 2022

Sinds eind juni versterkt dr. Victoria Bracke ons team gynaecologen als allround gynaecoloog met bijzondere interesse in de goedaardige gynaecologie.

Bracke Victoria

Dr. Bracke studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent waar zij in 2016 met grootste onderscheiding afstudeerde. Zij startte haar specialisatie tot gynaecoloog met een tweejarige opleiding in het ETZ Tilburg, waar verloskunde centraal stond. Nadien bekwaamde zij zich verder tot gynaecoloog in UZ Gent, AZ Sint-Jan Brugge en AZ Sint-Lucas Gent.

Ze werkte het laatste anderhalf jaar van haar opleiding al op onze dienst gynaecologie, waar zij zich vooral verdiepte in de benigne gynaecologie en minimaal invasieve technieken (laparoscopie en hysteroscopie).

Neem contact op met dr. Bracke
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 20-oktober-2022.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by