Welkom dr. Victoria Bracke

20 oktober 2022

Sinds eind juni 2022 versterkt dr. Victoria Bracke ons team gynaecologen als allround gynaecoloog met bijzondere interesse in de goedaardige gynaecologie.

Bracke Victoria

Dr. Bracke studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent waar zij in 2016 met grootste onderscheiding afstudeerde. Zij startte haar specialisatie tot gynaecoloog met een tweejarige opleiding in het ETZ Tilburg, waar verloskunde centraal stond. Nadien bekwaamde zij zich verder tot gynaecoloog in UZ Gent, AZ Sint-Jan Brugge en AZ Sint-Lucas Gent.

Ze werkte het laatste anderhalf jaar van haar opleiding al op onze dienst gynaecologie, waar zij zich vooral verdiepte in de benigne gynaecologie en minimaal invasieve technieken (laparoscopie en hysteroscopie).

Neem contact op met dr. Bracke
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 01-juni-2023.

Nu in Sint-Lucas

Nieuwe reeks Helden van Hier: de MUG AZ Sint-Lucas Gent

Maak kennis met onze spoedartsen- en verpleegkundigen die uitrukken met de MUG op VTM vanaf 7 september om 20u35.

Lees meer

Hogere overlevingskans voor patiënten met borstkanker

Uit nieuwe cijfers van het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg (VIKZ) blijkt dat de overlevingskans van borstkankerpatiënten vijf jaar na de behandeling met ongeveer 3 procent is toegenomen. Het gaat over patiënten die de diagnose kregen tussen 2014 en 2018. De positieve trend is het gevolg van zowel medische innovatie als ­specialisatie.

Lees meer

Dubbelinterview met dr. Ruben en Walter Pauwels

De ene staat al met een been in zijn pensioen maar doet nog verder, de andere staat nog aan het begin van zijn carrière. We brachten gastro-enteroloog Walter Pauwels en cardioloog Ruben Pauwels, vader en zoon, samen voor een gesprek over geneeskunde.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by