Welkom dr. Sam Brondeel

07 maart 2024

Sinds eind vorig jaar maakt dr. Sam Brondeel deel uit van de dienst plastische heelkunde

Dr Brondeel website

Sinds eind vorig jaar maakt dr. Sam Brondeel deel uit van de dienst plastische heelkunde. Dr. Brondeel richt zich voornamelijk op borstreconstructies met behulp van lichaamseigen weefsel.

Daarnaast zal hij zijn ervaring in microchirurgie ook inzetten voor zowel orthopedische reconstructies als hoofd- en halsreconstructies.

Naast reconstructieve ingrepen, is Dr. Brondeel ook bedreven in diverse esthetische ingrepen, zowel voor het aangezicht als het lichaam.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 07-maart-2024.

Nu in Sint-Lucas

Veilig fietsen begint met de #helmop

Op deze eerste Dag van de Fietshelm, een initiatief van de Hersenletsel Liga, benadrukken we als zorginstelling het cruciale belang van het dragen van een helm tijdens het fietsen en blikken we even terug op de resultaten van de succesvolle preventiecampagne die AZ Sint-Lucas begin dit jaar hield om haar medewerkers te sensibiliseren.

Lees meer

AZ Sint-Lucas kleurt buiten de lijntjes tijdens Ghent International Festival

AZ Sint-Lucas kleurt buiten de lijntjes tijdens Ghent International Festival (GIF) dat plaatsvindt van 4 tot 21 april. Ilke Gers, een getalenteerde kunstenares uit Nieuw-Zeeland, transformeert het iconische witte plein van het ziekenhuis tot een zee van speelse lijnen op de grond. Het kunstwerk ‘Street Games’ is een levendige knipoog naar de jeugdige energie van straatspelletjes zoals hinkelen en belichaamt het dynamische stadsimago waar AZ Sint-Lucas voor staat.

Lees meer

Mijnsintlucas app verrijkt de zorgervaring bij AZ Sint-Lucas

AZ Sint-Lucas zet een belangrijke stap met de lancering van de mijnsintlucas app. Deze nieuwe applicatie, toegankelijk via zowel mobiel als desktop, markeert een significante stap in de verbetering van de interactie tussen patiënten en ons ziekenhuis.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by