Word lid van ons patiëntenpanel

10 juni 2022

Voel je je erg betrokken bij AZ Sint-Lucas en wil je graag jouw mening over onze kwaliteit van zorg geven? Word dan lid van ons patiëntenpanel.

Jouw belevingen, wensen, verwachtingen en ervaringen zijn belangrijk voor ons. Door ze met ons te delen, kunnen wij de zorg verder vernieuwen en verbeteren.

Wat houdt dit in?

  • Je ontvangt 6 tot maximum 10 keer per jaar een uitnodiging via e-mail met een online vragenlijst over allerlei onderwerpen. Voorbeelden hiervan zijn digitalisering, patiëntenparticipatie, patiëntveiligheid, onze dienstverlening, zorg en behandeling, gebouw en omgeving ...
  • Je bepaalt zelf wanneer en aan welk onderzoek je deelneemt. Alle antwoorden zijn anoniem
  • Deelnemen kan als patiënt, familielid of mantelzorger
Klik hier voor meer info over het patiëntenpanel
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 10-juni-2022.

Nu in Sint-Lucas

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer

Zorg midden in 't leven

Je hart verliezen aan AZ Sint-Lucas én Gent? Het overkwam o.a. Koen, Aurélie, Jos, Fatme en Justine. Tijdens en na de werkuren genieten ze van het bruisende stadsleven. Ze vertellen met veel passie over hun job en hun favoriete plek in de stad. Als medewerker van AZ Sint-Lucas sta je, net als het ziekenhuis, midden in ’t leven. Laat je inspireren door de verhalen en plekjes van de collega’s.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by