Patiëntenpanel

Voel je je erg betrokken bij AZ Sint-Lucas Gent en wil je graag jouw mening over onze kwaliteit van zorg geven? Word dan lid van ons patiëntenpanel.

Jouw belevingen, wensen, verwachtingen en ervaringen zijn belangrijk voor ons. Door ze met ons te delen, kunnen wij de zorg verder vernieuwen en verbeteren.

Wat houdt dit in?

  • Je ontvangt maximum 5 keer per jaar een uitnodiging via e-mail met een online vragenlijst over allerlei onderwerpen. Voorbeelden hiervan zijn digitalisering, patiëntenparticipatie, patiëntveiligheid, onze dienstverlening, zorg en behandeling, gebouw en omgeving ...
  • Je bepaalt zelf wanneer en aan welk onderzoek je deelneemt. Alle antwoorden zijn anoniem
  • Deelnemen kan als patiënt, familielid of mantelzorger

Wat heb ik er zelf aan?

Via de vragenlijsten die je krijgt toegestuurd, heb je als een van de eersten een inkijk in de nieuwe ontwikkelingen waar we aan werken. We delen de resultaten op regelmatige basis met de deelnemers van het patiëntenpanel. En met jouw deelname aan het panel lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van onze zorg en service, ook voor toekomstige patiënten.

Meld je aan

Wat is je motivatie om deel te nemen aan het patiëntenpanel?

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw e-mailadres gebruiken wij alleen om je uit te nodigen om een vragenlijst in te vullen en om je iets te vertellen over het panel. Jouw gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor andere doelen. De antwoorden die je geeft tijdens het invullen van de vragenlijst worden door AZ Sint-Lucas anoniem (zonder je bij naam te noemen) gebruikt om onze kwaliteit te verbeteren. Er is vanzelfsprekend ook geen relatie met je behandeling in het ziekenhuis.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met ons via patientenpanel@azstlucas.be

Via dit adres is het ook mogelijk om je af te melden voor het panel als je niet meer wil deelnemen. Vermeld ‘afmelden patiëntenpanel’ met in de mail je naam en e-mailadres.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 14-november-2022.
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by