NKO-arts

De dienst neus-, keel-, oorziekten & hoofd- en halschirurgie bestaat momenteel uit 7 stafleden en biedt, dankzij een doorgedreven subspecialisatie, een uitgebreid en hoogkwalitatief zorgaanbod.

Een vlotte bereikbaarheid voor interne en externe verwijzers, een patiëntgerichte focus en een goede samenwerking met het ondersteunend personeel zijn kenmerkend.

Daarnaast heeft de dienst een lange traditie als opleidingsplaats voor arts-specialisten in opleiding.

Voor indiensttreding in januari 2024 zoekt de staf een allround collega met daarnaast bijzondere expertise in tinnitus en interesse in allergologie en immunotherapie.

Is een bijkomende meerwaarde:

  • specifieke interesse en ervaring in ondersteuning en uitbouw van multidisciplinaire zorgtrajecten (tinnitus, allergie, immunotherapie);
  • sterke wetenschappelijke achtergrond, kennis van statistische programma’s, vaardigheid in wetenschappelijk presenteren en publiceren;
  • een doctoraatstitel, bij voorkeur over tinnitus;
  • bereidwilligheid tot verdere opleiding in een universitair centrum inzake immunotherapie.

Het betreft een voltijdse functie.

Naast activiteit in het ziekenhuis bent u ook bereid activiteit in de externe poli’s uit te bouwen.


Voor inlichtingen kunt u terecht bij dr. Heylbroeck, medisch diensthoofd NKO, 09 224 65 40 - philippe.heylbroeck@azstlucas.be of bij dr. De Ketelaere, medisch directeur, 09 224 62 20 - katrien.deketelaere@azstlucas.be

Richt uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 1 mei 2023 aan Thierry Freyne, algemeen directeur en dr. Katrien De Ketelaere, medisch directeur, via medische.directie@azstlucas.be of via de post.

Endocrinoloog

De dienst endocrinologie is op zoek naar een allround endocrinoloog om hun team uit te breiden. Het is een dynamische dienst welke instaat voor de behandelingen van alle deelspecialiteiten van de endocrinologie en diabetologie, met onder meer een pompconventie, diabetesvoetkliniek en obesitaskliniek. Momenteel zijn er 5 endocrinologen werkzaam, naast een groot gespecialiseerd team bestaande uit o.a. diabetesverpleegkundigen, diëtisten, psychologen en podologen.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een enthousiaste en gedreven collega die ook bereid is tot consultatie in de externe poliklinieken.

Jobtime is bespreekbaar (minimum 0.5 fte). Indiensttreding bij voorkeur nog in 2023 en uiterlijk in het najaar van 2024.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij dr. Huysman, medisch diensthoofd endocrinologie, 09 224 63 57 - frederique.huysman@azstlucas.be of bij dr. De Ketelaere, medisch directeur, 09 224 62 20 - katrien.deketelaere@azstlucas.be

Richt uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 17 april 2023 aan Thierry Freyne, algemeen directeur en dr. Katrien De Ketelaere, medisch directeur, via medische.directie@azstlucas.be of via de post.

Nefroloog - ad interim

De dienst nierziekten beschikt over een hemodialysecentrum in AZ Sint-Lucas te Gent en twee low care centra (Medische centra Aalter en Zelzate). Daarnaast is er een actief programma voor huishemodialyse en peritoneale dialyse. De huidige vijf nefrologen voorzien in een poliklinisch aanbod te Gent, Zelzate, Aalter en Lochristi.

De stafleden nefrologie zijn betrokken bij de behandeling van acute nierinsufficiëntie op de dienst intensieve zorgen, in nauwe samenwerking met de intensivisten. De dienst geeft opleiding aan één ASO inwendige geneeskunde.

Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een internist met bijzondere bekwaamheid in de nefrologie die zal deelnemen aan alle deelaspecten van de nefrologische zorg: observatie, dialyse, polikliniek, consulten en wachten. Kennis van echografie van abdomen en vaattoegang vormt een meerwaarde.

Het betreft een voltijdse functie voor een periode van 1 jaar. Deeltijdse invulling van de functie is echter bespreekbaar.

Indiensttreding zo snel mogelijk.

Nederlands spreken (minimum B2-niveau) is noodzakelijk voor contacten met patiënten en collega’s.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij dr. Jan Donck, medisch diensthoofd nierziekten, 09 224 65 50 - jan.donck@azstlucas.be.

Richt uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 15 april 2023 aan dr. Jan Donck, medisch diensthoofd nierziekten, via jan.donck@azstlucas.be of via de post.

Tandarts

Gespecialiseerd in orthodontie

De dienst tandheelkunde zoekt een tandarts gespecialiseerd in orthodontie om in de opvolging te voorzien van een collega en zo een staf van 7 tandartsen op peil te houden.

De dienst tandheelkunde heeft een vrij drukke poli, is recent volledig vernieuwd, modern uitgerust en voorzien van één op één assistentie. Consultaties verlopen op afspraak.

Jobtime is bespreekbaar.

Meer informatie bij lth. Olivier Navez, diensthoofd tandheelkunde (09 224 54 20 - olivier.navez@azstlucas.be) of bij dr. Katrien De Ketelaere, medisch directeur (09 224 62 20 - katrien.deketelaere@azstlucas.be).

Richt je sollicitatie met curriculum vitae aan dr. Dirk Maes, algemeen directeur en dr. Katrien De Ketelaere, medisch directeur, via medische.directie@azstlucas.be of via de post.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 22-maart-2023.
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by