Pop-up koor De Warmste Week

20 dec. 2023 van 16:00 tot 17:00

Opgroeien zonder zorgen

Niet iedereen heeft het geluk om op te groeien zonder zorgen. Onveilige thuissituaties, stress op school, geen recht op vrije tijd en de invloed van sociale media maken kinderen en jongeren vaak heel kwetsbaar. Daarom gaat De Warmste Week dit jaar vlammen voor meer veilige plekken voor kinderen en jongeren. Want iedereen verdient een warme jeugd en alle kansen om zich te ontplooien en zonder zorgen te kunnen spelen, ravotten, puberen en lachen.

De Warmste Week

Pop-up koor

Om de Warmste Week te steunen gaan we zingen met heel ons hart! Het geld dat we inzamelen met onze actie gaat naar concrete projecten binnen het thema opgroeien zonder zorgen.

Ons koor voor de Warmste Week is samengesteld uit getalenteerde artsen, verpleegkundigen, logistieke en facilitaire medewerkers ... Dit initiatief toont de verbondenheid en samenhorigheid binnen ons ziekenhuis, waarbij mensen van verschillende afdelingen en functies samenkomen om een vreugdevolle en betekenisvolle bijdrage te leveren aan de Warmste Week.

Ons repertoire is meerstemmig klassiek en modern. Leuk én ontspannend. We kijken ernaar uit om onze positieve energie met jou te delen!

Je kunt ons aan het werk zien op woensdag 20 december om 16u of 19u in ons personeelsrestaurant in straat 46.

Koor 36261 2
QR kopie 2

Steun onze actie

Draag je dit initiatief een warm hart toe en wil je graag een steentje bijdragen, dan kun je een vrije gift doen via de QR-code hiernaast.

Heb je geen Payconiq, dan kun je overschrijven op rekeningnummer:

  • BE25 7360 3127 4682
  • vermelding: De Warmste Week
  • BIC-code: KREDBEBB
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 20-november-2023.

Andere activiteiten

Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by