Mindful met je baby

Een baby krijgen is bijzonder en tegelijk overweldigend. Opeens is de baby er en verandert alles. Niet alleen is het zorgen voor je baby en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken intens, ook alles wat vertrouwd voelt in je leven verandert plots: hoe je in je relatie staat, hoe je in je werk staat, hoe je in je vriendschappen staat. Soms heb je de neiging om geleefd te worden of heb je het gevoel te moeten overleven.

Mindful met je baby 2

Mindful met je baby leert je hiermee omgaan en bewust te genieten van de kleine en fijne momenten met je baby. Je leert je baby beter kennen en sensitief op hem/haar te reageren. Daarnaast leer je ook goed voor jezelf te zorgen, bewust(er) keuzes te maken die goed voelen voor jou en anders om te gaan met stressvolle momenten. Je creëert een nieuwe balans in je leven waarin het ouderschap nu een plaatsje kreeg.

Voor wie?

Ouders en hun baby (0 tot ongeveer 6 maanden oud)We creëren een veilige en vaste groep van minimum vier mama's met hun baby tussen 0 en 6 maand. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum zes.

Door wie?

Dr. Marie-Lotte Van Beveren (klinisch psycholoog)Dr. Charlotte Schrooyen (klinisch psycholoog)

Waar?

AZ Sint-Lucas Gent
Groenebriel 19000 Gent

Kostprijs?

gratis

Inschrijven?

Inschrijven kan via e-mail op marie-lotte.vanbeveren@azstlucas.be.

Je engageert je hierbij voor de reeks en niet voor een afzonderlijke bijeenkomst. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen bellen we jou op om een individueel

kennismakingsgesprek in te plannen. We kijken samen of deze training (op dit moment) iets voor jou is, bespreken jouw verwachtingen en enkele praktische zaken. Dit doen we face-to-face en één-op-één en neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Mindful met je baby 2024
van 13 sep. 13:30 t.e.m 15 nov. 15:30
Infosessie

Mindful met je baby

Bekijk activiteit
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 21-maart-2024.
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by