Welkom dr. Jeroen Dauw

07 november 2022

Dr. Jeroen Dauw versterkt sinds 1 september de dienst hart-en vaatziekten.

Dauw Jeroen

Na zijn studies geneeskunde aan de KU Leuven (2013) en tijdens zijn specialisatie in de cardiologie (2019) deed hij 4 jaar doctoraatsonderzoek in Ziekenhuis Oost-Limburg Genk en aan de UHasselt. Dankzij zijn onderzoek kon de behandeling van hartfalen verder verbeterd worden. De resultaten van zijn onderzoek werden voorgesteld op nationale en internationale congressen en wonnen verschillende prijzen.

Dr. Dauw volgde eveneens een tweejarige postgraduaatopleiding in hartfalen aan de Universiteit van Zürich en European Heart Academy, resulterend in een ‘certificate of advanced studies’. Daarnaast behaalde hij een Europees diploma voor devices van de European Heart Rhythm Association. Na zijn doctoraat startte hij in 2022 een fellowship aan het vermaarde Maastricht Universitair Medisch Centrum waar hij zich verder zal bekwamen in devices (pacemakers, defibrillatoren en resynchronisatietherapie).

Dr. Dauw heeft een bijzondere interesse in hartfalen en zal zich hier verder op toeleggen binnen cardio Gent. Ook voor algemene cardiologische problemen kan je bij hem terecht. Gedurende het eerste jaar zal hij enkel op vrijdag consultaties doen in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis Gent. Vanaf september 2023 zal hij voltijds aan de slag gaan.

Neem contact op met dr. Dauw
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 27-maart-2023.

Nu in Sint-Lucas

Welkom dr. Anne De Vits

Sinds 1 januari 2023 versterkt dr. Anne De Vits als all-round gynaecoloog ons team van gynaecologen.

Lees meer

Ontvang voortaan je factuur via e-mail

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je sinds februari 2023 de ziekenhuisfacturen van AZ Sint-Lucas Gent via e-mail.

Lees meer

Borstkliniek AZ Sint-Lucas een van grootste borstklinieken met erkenning sinds 2005

Als erkende coördinerende borstkliniek behandelt AZ Sint-Lucas Gent jaarlijks tussen 270 en 300 nieuwe patiënten met borstkanker. Hiermee staan we in de top-10 van de grootste borstklinieken van Vlaanderen.

Lees meer
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by