Medische beeldvorming (radiologie)

09 224 64 94 (algemeen secretariaat)
09 224 64 94 (RX, echo- en mammografie)
09 224 51 21 (CT)
09 224 65 71 (NMR)
09 224 64 95 (angiografie)
Straat 21
Medische beeldvorming

Op deze pagina

Met beeldvormende technieken bekijken we je binnenkant om tot een juiste diagnose te komen.

Met behulp van röntgenstralen (RX/CT), geluidsgolven (echografie) en magnetische golven (MR) worden op de dienst medische beeldvorming letsels en aandoeningen door middel van hoogtechnologische apparatuur en met een zo laag mogelijke stralingsdosis in beeld gebracht. Op onze dienst is ook een erkende mammografische eenheid voor de screening van borstkanker.

Consulent

Prof. Dr. Casselman

Tarieven


De radiologen van ons ziekenhuis zijn niet geconventioneerd. Dat betekent dat op alle ambulante radiologische onderzoeken een ereloonsupplement kan worden aangerekend, naast de wettelijke remgelden.

Deze supplementen worden onder meer aangewend om de nodige investeringen in nieuwe apparatuur te kunnen blijven garanderen.

Wijziging sinds 4 december 2023

Indien je komt voor een CT of MR zullen we jou op de dag van het onderzoek vragen om jouw akkoord met het betalen van het supplement schriftelijk te bevestigen.

Indien je dit supplement niet wenst te betalen, zal jouw onderzoek steeds doorgaan op weekdagen tussen 8 en 18u. Het onderzoek kan dan niet doorgaan ’s avonds na 18u of tijdens het weekend.

Indien je reeds een onderzoek gepland hebt buiten de kantooruren, en je dit supplement niet wenst te betalen, zal je jouw afspraak moeten verplaatsen.

Meer info over supplementen

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 03-mei-2024.
Naar boven

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek

Groenebriel 1
9000 Gent

GPS adres

Terhagen

09 224 61 11
info@azstlucas.be
Qualicor Europe Logo RGB

AZ Sint-Lucas behaalde het Qmentum-kwaliteitslabel van Qualicor Europe

made by